Αθωώθηκε ο Τζέι Ροντρίγκες

Ο Τζέι Ροντρίγκες κρίθηκε αθώος από την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης προς τον Γκαετάν Μπονγκ.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/04/2018 • 13:12
Ο Τζέι Ροντρίγκες
  • shares
Ο Τζέι Ροντρίγκες κρίθηκε αθώος από την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης προς τον Γκαετάν Μπονγκ. Ο παίκτης της Μπράιτον είχε ισχυριστεί πως ο παίκτης της Γουέστ Μπρομ του είχε πει κατά τη διάρκεια του αγώνα των δυο ομάδων: «Είσαι μαύρος και βρωμάς».

Ο Ροντρίγκες υποστήριξε πως αυτό που είπε στον Μπονγκ ήταν: «Η ανάσα σου βρωμάει». Η αγγλική ομοσπονδία επιστράτευσε δυο ειδικούς στο διάβασμα των χειλιών, ώστε να διευκρινιστεί το τι ειπώθηκε στον διάλογο των δυο παικτών. Οι δυο ειδικοί τόνισαν πως δεν μπορούν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς δεν υπάρχει κάποιο καθαρό πλάνο. Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως για την αθώωση του Ροντρίγκες συνέβαλαν οι Μαουρίτσιο Ποκετίνο και Έντι Χάουι, οι οποίοι τόνισαν πως δεν έχει ρατσιστικές τάσεις. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης