Αθωώθηκε ο Τζέι Ροντρίγκες

Ο Τζέι Ροντρίγκες κρίθηκε αθώος από την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης προς τον Γκαετάν Μπονγκ.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/04/2018 • 13:12
Ο Τζέι Ροντρίγκες
  • shares
Ο Τζέι Ροντρίγκες κρίθηκε αθώος από την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης προς τον Γκαετάν Μπονγκ. Ο παίκτης της Μπράιτον είχε ισχυριστεί πως ο παίκτης της Γουέστ Μπρομ του είχε πει κατά τη διάρκεια του αγώνα των δυο ομάδων: «Είσαι μαύρος και βρωμάς».

Ο Ροντρίγκες υποστήριξε πως αυτό που είπε στον Μπονγκ ήταν: «Η ανάσα σου βρωμάει». Η αγγλική ομοσπονδία επιστράτευσε δυο ειδικούς στο διάβασμα των χειλιών, ώστε να διευκρινιστεί το τι ειπώθηκε στον διάλογο των δυο παικτών. Οι δυο ειδικοί τόνισαν πως δεν μπορούν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς δεν υπάρχει κάποιο καθαρό πλάνο. Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως για την αθώωση του Ροντρίγκες συνέβαλαν οι Μαουρίτσιο Ποκετίνο και Έντι Χάουι, οι οποίοι τόνισαν πως δεν έχει ρατσιστικές τάσεις. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.