Καστίγιο: «Ξαναβρίσκω τον εαυτό μου!» (vid)

Αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports, μίλησε ο Νέρι Καστίγιο. Ο άσος του Αρη, που τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που έρχεται με τον Λεβαδειακό, τη δική του παρουσία ,αλλά και το όνειρο της επιστροφής του στην εθνική Μεξικό.

Αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports, μίλησε ο Νέρι Καστίγιο. Ο άσος του Αρη, που τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που έρχεται με τον Λεβαδειακό, τη δική του παρουσία ,αλλά και το όνειρο της επιστροφής του στην εθνική Μεξικό. Ο Καστίγιο, υπογραμμίζει πως η θέση που του αρέσει να αγωνίζεται είναι αυτή του φορ και πως παίζοντας εκεί ξαναβρίσκει το εαυτό του!  

Διαβάστε, αναλυτικά: 

Για τη δουλειά με τον Μανουέλ Μασάδο: « Ηταν μια καλή εβδομάδα για να εργαστούμε, κυρίως γιατί είχαμε και το χρόνο, αλλά και το αποτέλεσμα το τελευταίο το οποίο ήταν θετικό και μας βοήθησε, ώστε να αποκτήσουμε και πάλι την ηρεμία μας. Ο προπονητής προσπάθησε να διορθώσει κάποια πράγματα στα οποία ο ίδιος πιστεύει πως χρήζουν βελτίωσης και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία την Κυριακή να αποδείξουμε ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά, ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Να μεταφέρουμε τις οδηγίες του προπονητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Η γνώμη του για τον Μασάδο: « Ενας ήρεμος άνθρωπος. Εχει έρθει με πάρα πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και το σημαντικότερο είναι, επειδή έχει έρθει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ομάδα, πως έχει όρεξη να σταθεί δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα απ΄ αυτή τη δύσκολη θέση. Ελπίζω, λοιπόν, πως μαζί και με τη δική μας συνεισφορά, να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια».   

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: « Από δω και στο εξής, όλα τα παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για τη δική μας την ομάδα, για τον Αρη. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, τη στήριξη του κόσμου μας και να αποδείξουμε στον αντίπαλο, απ΄ το πρώτο λεπτό, πως έχουμε βγει στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε. Θεωρώ πως αν καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, αυτό θα μας απελευθερώσει και θα μπορέσουμε να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για τη δική του απόδοση: « Η αλλαγή έχει να κάνει με αυτό που είπα την τελευταία φορά που μίλησα, γιατί δεν μ΄ αρέσει να δίνω και πολλές συνεντεύξεις, με την  αλλαγή προπονητή. Με τον προηγούμενο προπονητή δεν ένιωθα χαρούμενος στην ομάδα, δεν μπορούσα να βγάλω τη διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και αν προσπάθησα. Πλέον, όμως, αρχίζω και νιώθω καλά μέσα στο γήπεδο. Αρχίζω και βρίσκω το ρόλο μου στην ομάδα του Αρη και αυτό που προσπαθώ, είναι να αποδεικνύω πως θέλω να προσφέρω».

Για το ρόλο του κυνηγού που του ανατέθηκε: « Είναι η θέση η οποία πάντα μου άρεσε να αγωνίζομαι και εκεί που απέδωσα καλύτερα όποτε έπαιξα ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στον Αρη δεν μου είχε δοθεί η δυνατότητα να παίξω πάρα πολλές φορές, αν εξαιρέσουμε κάποια παιχνίδια στο τέλος της περυσινής περιόδου. Ξαναβρίσκω, λοιπόν, το ρόλο μου, ξαναβρίσκω τη θέση στην οποία μου αρέσει να αγωνίζομαι και θεωρώ πως θα πρέπει να συνεχίσω να το αποδεικνύω μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για μια ενδεχόμενη νέα κλήση στην εθνική Μεξικό: « Μακάρι! Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του. Από κει και πέρα όμως θα πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω στον Αρη, να είμαι καλός με τον Αρη και εάν έρθει η κλήση για την εθνική θα πάω για να αποδείξω ότι ορθώς πήγα και ότι ορθώς πρέπει να παραμείνω στην εθνική ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.