Στο Αννόβερο ως δανεικός ο Βίμερ (photo)

Ο Κέβιν Βίμερ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ανόβερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Στόουκ.

Ο Κέβιν Βίμερ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ανόβερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Στόουκ. Ο Αυστριακός αμυντικός απάντησε θετικά στην πρόταση της γερμανικής ομάδας, μετά τον υποβιβασμό της αγγλικής ομάδας και τη συνάντηση που είχε με τους Χορστ Χελντ και Αντρέ Μπράιντενραϊτερ, τις προηγούμενες ημέρες. 

Ο δεύτερος δήλωσε για τη μετεγγραφή του Βίμερ: «κτός από τα αθλητικά του προσόντα ο Κέβιν μας έπεισε και στη συνάντηση που είχαμε μαζί του. Είναι αυτό που ψάχνουμε στο ποδόσφαιρο, θα ήθελε να αναλάβει πρωτοβουλίες στο Αννόβερο και να βρει την παλιά του φόρμα».

Από την πλευρά του, ο Βίμερ υπογράμμισε: «Χέλντ και Μπράιτενραϊτερ μου έδωσαν μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλουν να πετύχουν στο Αννόβερο αι τι ρόλο μπορώ να παίξω εγώ σε αυτό. Ήταν πολύ πειστικοί και αμέσως είχα ένα καλό συναίσθημα για αυτό. Ήθελα πολύ να γίνει αυτή η αλλαγή».

Η σχετική ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.