Τζένκινς: Λεφτά ούτε για μισθούς...

Άκης Κουζούλης
26/03/2018 • 15:52
Το σήμα της Γουέστ Μπρομ
  • shares
Ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της Γουέστ Μπρόμιτς, Μαρκ Τζένκινς, ξεκαθάρισε πως τα οικονομικά του συλλόγου βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως: «Δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς».

Ο Τζένκινς επέστρεψε στην Γουέστ Μπρομ τον Φεβρουάριο μετά την ανακοίνωση του συλλόγου, πως λύθηκαν  τα συμβόλαια του  προέδρου Τζον Γουίλιαμς και του εκτελεστικού διευθυντή Μάρτιν Γκούντμαν.

Με συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Τζένκινς ανέφερε:

«Θα είμαι ειλικρινής, επέστρεψα και σοκαρίστηκα από αυτά που έχω αντικρίσει καθώς και από κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν. Έχουμε μισθούς, μεταγραφές, δανεισμούς, που τρέχουν σε επίπεδα ρεκόρ για τα δεδομένα μας και μου προκαλεί εντύπωση που είμαστε σε αυτή τη θέση που είμαστε στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. 

Όταν ήμουν εκτός του συλλόγου διάβαζα τις αναφορές πως ο σύλλογος κινείται στο όριο του βραχυπρόθεσμου ελέγχου. Γνωρίζοντας τη δουλειά, θεώρησα πως βρίσκονταν σε διαπραγματευτικό επίπεδο αλλά ήρθα πίσω και μπορώ να σας βεβαιώσω πως ήμαστε στο όριο στο βραχυπρόθεσμου ελέγχου. Δεν υπάρχουν χρήματα για μισθούς».

Ο βραχυπρόθεσμος έλεγχος εξόδων, εμποδίζει τους συλλόγους να ξοδεύουν το τηλεοπτικό συμβόλαιο σε μισθούς. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μπορούν να αυξήσουν τους μισθούς όχι περισσότερο από 7 εκατομμύρια λίρες το χρόνο, εκτός αν τα χρήματα τα βάζει ο ιδιοκτήτης.  

Ο Τζένκινς επεσήμανε: 
«Μας πονάει αρκετά να βλέπουμε την ομάδα που εγώ και αρκετοί ακόμη άνθρωποι χτίσαμε και καθιερώσαμε ως ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ να βρίσκεται σε αυτό το σημείο και μάλιστα ήρθε σε αυτό το σημείο τους τελευταίους 12 μήνες». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/04/2019 • 06:48

Καμιά διάθεση για "δώρα" από Μπορντό και Ντάρμσταντ

Η Λίβερπουλ πλέον δεν κρατάει τη μοίρα στα χέρια της.κι απόψε θέλει νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται με μια πιο αδύναμη, θεωρητικά ομάδα. Πολυ πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια σε Άουγκσμπουργκ, Κολωνία και Μπορντό με τα αουτσάϊντερ έτοιμα και πρόθυμα να κάνουν ζημιές!,