Πλησιάζει Βεργίνη ο Άρης

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην συμπρωτεύουσα για την επιστροφή του Δημήτρη στον Άρη. Ο 31χρονος Θεσσαλονικιός ετοιμάζεται για την δεύτερη θητεία του με τον αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Στον Άρη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Βεργίνης, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την επιστροφή του έμπειρου γκαρντ στους «κίτρινους». Μετά την ανανέωση του Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, οι ”κίτρινοι” προχώρησαν και στην πρώτη τους μετεγγραφική τους κίνηση. 
Γεννημένος τον Μάιο του 1987 στην Θεσσαλονίκη επιστρέφει στον σύλλογο όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2012-2013. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 στον ΠΑΟΚ, Το 2008 κατηφόρισε για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό όπου πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2009, 2010), ένα κύπελλο (2009) και την Ευρωλίγκα (2009).
Το 2012 έκανε το άλμα και αποφάσισε να παίξει στο εξωτερικό φεύγοντας για την Ισπανία και το Μπιλμπάο όπου κάθισε ένα χρόνο για να επιστρέψει στην πατρίδα και να φορέσει την φανέλα του Άρη.Μετά από ένα χρόνο πήγε στην Βουλγαρία για την Λουκόιλ Ακαντέμικ για να παίξει μόλις ένα χρόνο. Τα τελευταία χρόνια γύρισε στην Ελλάδα ώστε να φορέσει τις φανέλες του Πανιωνίου, του Απόλλωνα Πατρών και του Λαυρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.