Κακουμπάβας για Muai Thai GP: “Θέλω να παίζω με τους καλύτερους”

Ένα από τα σπουδαιότερα μαχητικά event έρχεται στην Αθήνα. To Muay Thai Grand Prix 15 και KGP 9 Athens είναι στην τελική ευθεία πριν τη μεγάλη βραδιά τις 16 Ιουνίου στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Έναστρον. Ο Μελέτης Κακουμπάβας μίλησε στο Novasports.gr για τη συμμετοχή του σ' αυτό.

Ένα από τα σπουδαιότερα μαχητικά event έρχεται στην Αθήνα. To Muay Thai Grand Prix 15 και KGP 9 Athens είναι στην τελική ευθεία πριν τη μεγάλη βραδιά τις 16 Ιουνίου στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Έναστρον. 
To Muay Thai Grand Prix είναι από τα πιο δυνατά event Μαχητικών Αθλημάτων, με μάχες αυθεντικού Muay Thai και Kickboxing υψηλού επιπέδου. Οι κουρφαίοι θα βρεθούν στο ρινγκ του MTG για να μας χαρισουν θέαμα υψηλού επιπέδου. 
Ο Παύλος Καπώνης που βρίσκεται πίσω από την φιλοξενία στη χώρα μας του Muay Thai Grand Prix 15 και KGP 9 Athens, δεν συνεργάζεται με αθλητές… 2ης κατηγορίας, οπότε το μεγάλο όνομα από Ελληνικής πλευράς είναι ο Μελέτης Κακουμπάβας. Ο αθλητής του Κρητικός Camp και αθλητής του Χρήστου Παπαναγιώτου είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή το Ελληνικό κικ μπόξινγκ. Αθλητής εκρηκτικός με έφεση στο νοκ άουτ που ξεσηκώνει τον κοινό. Η καλύτερη επιλογή με λίγα λόγια. 

Ο Μελέτης Κακουμπάβας μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για το Muay Thai Grand Prix. 

Μελέτη μετά την επιτυχία σου στο Ταλίν, μία ακόμη μεγάλη πρόκληση έρχεται για σένα. Αυτή τη φορά είναι το Muay Thai Grand Prix. Μάλιστα παρουσιάζεσαι ως ο κορυφαίος Έλληνας Κικ Μπόξερ αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να μου πεις αρχικά αν όντως αισθάνεσαι πως είσαι ο κορυφαίος:

 – “Εγώ δε μπορώ να πω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να κρίνω αν είμαι ή όχι ο κορυφαίος κικ μπόξερ στην Ελλάδα. Αυτό μπορεί να το πει μόνο ο κόσμος που μας παρακολουθεί. Θα ήταν τιμή μου αν ο κόσμος πίστευε κάτι τέτοιο. 
Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι πως πλέον θέλω να παίζω μόνο με τους κορυφαίους όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά τους κορυφαίους στον κόσμο.”

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το συγκεκριμένο event. Μεγάλα ονόματα, έτσι κι αλλιώς είναι από τα μεγαλύτερα show στην Ευρώπη, τι περιμένεις να δεις σε αυτό, πέρα φυσικά από τον δικό σου αγώνα;

– “Όντως είναι από τα μεγαλύτερα shows της Ευρώπης, εγώ αυτό που θέλω και περιμένω, είναι να δω τον χώρο που θα γίνουν οι αγώνες γεμάτο κόσμο, που θα χειροκροτήσει τους αθλητές και θα συμμετέχει δυναμικά στο όλο αυτό. Βέβαια στο αγωνιστικό κομμάτι θέλω να δω μεγάλες μάχες ανάμεσα σε σπουδαίους Έλληνες και ξένους αθλητές”.

Με τον δάσκαλό σου τον Νίκο Κρητικό και τον μάνατζέρ σου Χρήστο Παπαναγιώτου έχει στα… σκαριά μεγάλα ματς υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό. 

“Με τον δάσκαλό μου, τον Νίκο Κρητικό προετοιμάζομαι ήδη, πέρα από τη συμμετοχή μου στο Muay Thai Grand Prix, και για άλλους πολύ δυνατούς αγώνες, που έχουμε ήδη κλείσει με τον μάνατζέρ μου Χρήστο Παπαναγιώτου, σε Ευρώπη, Ρωσία και Αμερική. Κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί όπως είπα και στην αρχή, ο στόχος μας και η θέλησή μας πια είναι να παίζουμε κικ μπόξινγκ σε υψηλό επίπεδο”.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.