Τεννές: «Το παιχνίδι στράβωσε στο 2ο ημίχρονο»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Μπάμπης Τεννές μετά την ήττα- αποκλεισμό του Παναιτωλικού από τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Μπάμπης Τεννές μετά την ήττα- αποκλεισμό του Παναιτωλικού από τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αρχικά ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου τόνισε: «Το Κύπελλο ήταν στους στόχους μας, θέλαμε την πρόκριση και τη διάκριση» και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε με καλές προοπτικές., όλα έδειχναν ότι θα παίρναμε την πρόκριση, όμως το πράγμα στράβωσε στο β’ μέρος. Είχαμε την αναγκαία αλλαγή του Χαριστέα. Στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ έλειπε η άμυνα μας. Ακόμα και όταν έπαιζε με δέκα ο αντίπαλος κάναμε και εμείς το λάθος και μείναμε με δέκα παίκτες. Έτσι χάσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την πρόκριση. Πιστεύω ότι αξίζαμε όμως κάτι καλύτερο».

«Αφήνουμε στην άκρη το Κύπελλο και κοιτάζουμε το σημαντικό παιχνίδι με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και να δούμε κάποιους τραυματισμούς και τιμωρίες που έχουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «καναρινιών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.