Φρέσκος στην Λεωφόρο

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο blog του στο novasports.gr για την επικείμενη αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό και τα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα.

Η αναβολή του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ έδωσε μέρες ξεκούρασης στον Ατρόμητο. Έτσι για πρώτη φορά μετά από καιρό οι κυανόλευκοι έχουν δώσει μόλις δύο ματς και πάνε για το τρίτο. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Δέλλας εκτός του τιμωρημένου Κεϊτά (μεγάλη απώλεια) και του Κούρου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Και το λέμε αυτό διότι αν είχε γίνει το ματς με την ΑΕΚ δεδομένα θα πήγαινε σε κάποιες αλλαγές. 

Συνεπώς αναμένεται οι Στόιτσεφ και Σουμπίνιο να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Μπρίτο και τον Λεταλέκ στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Το κενό του Κεϊτά θα καλύψει ο Ουσέρο με τους Μπρίτο και Στόιτσεφ να συγκλίνουν για να ελέγξουν τον άξονα της μεσαίας γραμμής, διότι εκεί χάθηκε και το ματς με τον Ολυμπιακό απόντος του Κεϊτά.

Η άμυνα δεν θα αλλάξει με τους Μπάρκα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Κιβρακίδη και Μπίτολο να έχουν πάρει τις απαραίτητες ανάσες.

Το ματς οι κυανόλευκοι το προσεγγίζουν διαφορετικά από εκείνο που είχαν δώσει στην Λεωφόρο για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει από τους παίκτες του να πιέσουν από την αρχή και να πάρουν τον έλεγχο της μπάλας.

Όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό σε ένα γήπεδο όπου ο Παναθηναϊκός έχει κατοχή στο 90% των αγώνων του. Όπως και να΄ χει πρόκειται για ένα ματς που αναμένεται ανοιχτό από την άποψη ότι δεν διακυβεύονται και πολλά πράγματα για τους δύο αντιπάλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.