Φερέιρα: “Λίγη προπόνηση, πολλοί αγώνες…”

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την εμφάνιση των παικτών του στο β΄ ημίχρονο ενώ ο Μάκης Κατσαβάκης στάθηκε στην αναγκαστική αποχώρηση των Βρέντζου, Ψυχογιού.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την εμφάνιση των παικτών του στο β΄ ημίχρονο: «Ήταν μια δύσκολη νίκη αλλά δίκαια. Ουσιαστικά παίξαμε μόνο 45 λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν αρνητική, γιατί αφήσαμε τον χρόνο να κυλήσει νομίζοντας ότι θα κάνουμε γκολ και θα πάρουμε το παιχνίδι. Έτσι ο αντίπαλος άρχισε να κερδίζει εμπιστοσύνη ενώ  εμείς αρχίζαμε να χάνουμε την ηρεμία μας και να έχουμε άγχος» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που συμβαίνει αυτό. Η ομάδα μπήκε με πιο δυνατό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, ο οποίος έφερε τελικά τη νίκη. Η ομάδα, είχε δυο μέρες για να μπορέσει να ανασυνταχθεί και να να ετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που έχω να σημειώσω είναι πως από τις 29 Δεκεμβρίου η ομάδα προπονείται λίγο και παίζει πάρα πολλούς αγώνες».

Ο Μάκης Κατσαβάκης απέδωσε στην αποχώρηση των Βέρτζου και Ψυχογιού την παραβίαση της εστίας της Δόξας:
“Κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια που πιστεύαμε στο τέλος ότι θα παίρναμε το πολυπόθητο 0-0 αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές του Βέρτζου και του Ψυχογιού μας αποσυντόνισαν, χάσαμε τα ψηλά μαρκαρίσματα και έγιναν δυο φάσεις από πλευράς του Παναθηναϊκού και δυστυχώς η μία καρποφόρησε. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Παίξαμε αρκετά πειθαρχημένα θα δουλέψουμε και είμαστε σίγουροι ότι πλησιάζει η ώρα για την πρώτη μας νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά” είπε ο Έλληνας τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.