«Στο επίκεντρο ο ποδοσφαιριστής»

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου είναι οι ποδοσφαιριστές και η NOVA ακολουθώντας τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ που λέει ότι πρωταγωνιστής είναι το παιχνίδι και ο ποδοσφαιριστής προβάλει διαρκώς τις όμορφες στιγμές του αθλήματος αφήνοντας εκτός τις όποιες αρνητικές υπάρχουν.

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου είναι οι ποδοσφαιριστές και η NOVA ακολουθώντας τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ που λέει ότι πρωταγωνιστής είναι το παιχνίδι και ο ποδοσφαιριστής προβάλει διαρκώς τις όμορφες στιγμές του αθλήματος αφήνοντας εκτός τις όποιες αρνητικές υπάρχουν.
Ο πρόεδρος των ελλήνων ποδοσφαιριστών Στέλιος Γιαννακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΝΟVΑ, με τα λεγόμενα του επιβράβευσε ουσιαστικά την συνδρομητική τηλεόραση για την συνεισφορά της

«Θεωρώ ότι η ΝΟVΑ πράτει πολύ σωστα, γιατί ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι ο  ποδοσφαιριστής. Για αυτόν πληρώνει εισιτήριο ο κόσμος και έρχεται στο γήπεδο, για αυτούς κάθεται μπροστά στις τηλεοράσεις και περιμένει να δει όμορφο θέαμα και θεωρώ ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν το επίπεδο και η ποιότητα  του πρωταθλήματος μας είναι ανεβασμένο και αυτό σημαίνει κάτι.»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο έλληνας ποδοσφαιριστής στις μικρές κατηγορίες
«Η Σούπερ Λιγκ είναι η βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου όμως η 2η και η 3η κατηγορία είναι η κοιτίδα του ποδοσφαίρου που πολλά παιδιά όπως και εγω ξεκίνησαν την καριέρα τους. Το θέμα είναι ότι αυτές οι κατηγόριες θέλουν προσοχή και ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο σε αυτές τις κατηγορίες και κοντεύει να εξελιχθεί σε βιοποριστικό για τους παίκτες. Εκεί πρέπει σαν ΠΣΑΠ να σκύψουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Έχουμε ζητήσει βοήθεια καθώς τα οικονομικά του συνδέσμου δεν μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα όμως προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Ο Στέλιος αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες της οικονομικής κρίσης
«Είναι η χρυσή ευκαιρία του έλληνα ποδοσφαιριστή είναι η χρυσή ευκαιρία να επενδύσουν οι ομάδες στον έλληνα ποδοσφαιριστή. Το έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Όπως ήταν φυσικό ο Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στο θεσμό του ελληνικού πρωταθλήματος, τα βραβεία ΠΣΑΠ
«Θεωρώ ότι είναι οι πιο αρμόδιοι να ψηφίσουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό ότι συμπληρώνουμε 30 χρόνια ΠΣΑΠ φέτος με τα βραβεία να αποτελούν ένα θεσμό πλέον για τον έλληνα ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι παρά τα προβλήματα της κρίσης έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής με υγεία για τους ποδοσφαιριστές και ελπίζω να βρεθεί και μια λύση για τις μικρότερες κατηγορίες που είναι πολλά τα οικονομικά προβλήματα.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.