Και τώρα κύπελλο για την Ξάνθη

Η αναμέτρηση του κυπέλλου με ανίπαλο τον Πανσερραϊκό, έχει πλέον περάσει στο προσκήνιο για την Σκόντα Ξάνθη, που ολοκήρωσε την προετοιμασία της.

Η αναμέτρηση του κυπέλλου με ανίπαλο τον Πανσερραϊκό, έχει πλέον περάσει στο προσκήνιο για την Σκόντα Ξάνθη, που ολοκήρωσε την προετοιμασία της. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σε… λευκό φόντο, καθώς στα Πηγάδια σημειώθηκε τη Δευτέρα χιονόπτωση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τους παίκτες του, καθώς σχεδόν όλοι είναι στην διάθεσή του. Οι μοναδικοί που έμειναν εκτός αποστολής, είναι ο τραυματίας Βασιλακάκης, ο οποίος και συνεχίζει τη θεραπεία του, αλλά και ο Στάσιακ, ο οποίος είναι άρρωστος.

Ετσι οι παίκτες που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας, είναι οι: Ζοντί Βιβιανί, Μανώλης Μπέρτος, Δήμος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Σταύρος Σταθάκης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βάλλας, Νίκος Τσουμάνης, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Βλάσης Καζάκης, Ρικάρντο Ντάνι, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε από το προπονητικό επιτελείο σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές τους. Εκτός από τον Μανώλη Μπέρτο που είχε δηλωθεί για την επόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Πέτρος Μάνταλος θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και οι Σπύρος Βάλλας και Ρικάρντο Ντάνι με τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.