Μεταβατική η νέα σεζόν για το «τριφύλλι»

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ξεκαθάρισε στον Γιώργο Δώνη, πως η νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι μεταβατική για τους «πράσινους», λόγω των περιορισμών που υπάρχουν για τις μετεγγραφικές κινήσεις.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ξεκαθάρισε στον Γιώργο Δώνη, πως η νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι μεταβατική για τους «πράσινους», λόγω των περιορισμών που υπάρχουν για τις μετεγγραφικές κινήσεις. Ο υποψήφιος επενδυτής του Παναθηναϊκού τόνισε πως σε περίπου δυο εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, ενώ υπογράμμισε πως στόχος του είναι να γίνει μια καλή μετεγγραφή το εφετινό καλοκαίρι και η σημαντική ενίσχυση του ρόστερ να έρθει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πιεμπονγκσάντ τόνισε στη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα τεχνικό: «Την επόμενη περίοδο, η ομάδα θα έχει στόχο να χτιστεί με το υπάρχον ρόστερ, μία καλή μεταγραφή και με νέα παιδιά. Όμως, από την μεθεπόμενη περίοδο, που θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές στόχος είναι να δυναμώσουμε τον Παναθηναϊκό και να μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε στην Ευρώπη και να τον κάνουμε πρωταγωνιστή και πάλι στην Ελλάδα. Πάνε όλα καλά και πιστεύουμε, ότι το πολύ σε 10-15 ημέρες θα πάρουμε την ομάδα και θα γίνει η μεταβίβαση».

Σχετικά με την απόφαση της πλευράς του Ταϊλανδού επενδυτή να κάνει δεκτή την εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα για τον Έλληνα τεχνικό, όπως υπογραμμίζεται από το περιβάλλον του, στόχους του ήταν να δείξει με αυτό τον τρόπο εμπιστοσύνη στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ενώ παράλληλα εμφανίζεται να έμεινε ευχαριστημένος με τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Δώνη, για τον οποίο έχει συγκεντρώσει θετικές γνώμες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.