Έχει λόγο που δε βάζει επίθετο στη φανέλα

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έχει έναν ιδιαίτερο λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μη βάλει το επίθετό του στο πίσω μέρος της φανέλας της Λίβερπουλ.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/01/2018 • 14:25
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ
  • shares
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έχει έναν ιδιαίτερο λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μη βάλει το επίθετό του  στο πίσω μέρος της φανέλας της Λίβερπουλ. Όπως αποκάλυψε ο θείος του Ολλανδού ποδοσφαιριστή, προτιμάει να χρησιμοποιεί το μικρό του όνομα στις φανέλες, καθώς δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον πατέρα του. Συγκεκριμένα, ο πατέρα του 26χρονου ποδοσφαιριστή είχε χωρίσει τη μητέρα του, με την οποία είχε κάνει τρία παιδιά και αυτό δεν του το έχει συγχωρέσει το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των «κόκκινων». 

Ο θείος του Ολλανδού αμυντικού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας του χώρισε με τη μητέρα του, με την οποία είχε κάνει τρία παιδιά και ο Βίρτζιλ ήταν πολύ δύσκολο να τον συγχωρέσει. Δεν βγάζεις το όνομα του πατέρα σου από τη φανέλα χωρίς λόγο και ο Βίρτζιλ με αυτόν τον τρόπο έκανε ξεκάθαρο το πως αισθάνεται». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/01/2019 • 07:04

Ματς υψηλού ανταγωνισμού σε Παρίσι, Σεβίλλη και Γλασκόβη

Με κεκτημένη ταχύτητα η Παρί περιμένει την Στρασμπούργκ σε ένα ματς που μάλλον θα είναι ανταγωνιστικό. Πολύ πιο δύσκολο το έργο για την Μπαρτσελόνα και την Ρέϊντζερς κόντρα σε αντιπάλους λιγότερο ποιοτικούς αλλά υπολογίσιμους.