Κερ: «Κανένας παράπονο από τον Αστέρα»

Ευχαριστημένος με την περίοδο παραμονής του στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Μαρκ Κερ.

Ευχαριστημένος με την περίοδο παραμονής του στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Μαρκ Κερ. Ο Σκωτσέζος μέσος έλυσε πρόσφατα την συνεργασία του με τους Αρκάδες και τόνισε στον Τύπο της πατρίδας του πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στις οικονομικές οφειλές της ελληνικής ομάδας προς αυτόν. Επίσης, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί προτάσεις και από τις Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου. 

Αρχικά, ο 29χρονος μέσος τόνισε στην εφημερίδα «Daily Record».: «Θα μπορούσα να το λέω, γιατί μερικές ιστορίες που έχω ακούσει από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πραγματικά τρελές. Είχα προτάσεις από τρεις ελληνικές ομάδες, αλλά έκανα την έρευνά μου και ο Αστέρας αποδείχτηκε πως είχε την καλύτερη φήμη πως πληρώνει κανονικά τους παίκτες του και διοικείται καλά. Οι άλλες δύο ομάδες που μου έκαναν πρόταση ήταν η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου, που υποβιβάστηκαν στην τέταρτη κατηγορία για συμμετοχή στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων».

Και συμπλήρωσε: «Η ελληνική κουλτούρα είναι διαφορετική. Όσον αφορά στις πληρωμές, τα χρήματα εμφανίζονταν κάθε 2-3 μήνες, αλλά στον Αστέρα πάντα πληρωνόμασταν. Ο σύλλογος μάς φρόντισε, εμένα και τη γυναίκα μου, με όλους τους τρόπους. Μας παρείχε σπίτι, αυτοκίνητο και φαγητό. Ακόμη κι όταν έφυγα, υπήρξε ευθύτητα στη διαπραγμάτευση για το υπόλοιπο του συμβολαίου μου. Ανησυχούσα όταν έφυγα από την Ελλάδα προτού μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό μου, αλλά τώρα είναι στην τράπεζα. Γι’ αυτό ο Αστέρας είναι μία από τις ομάδες που οι άλλοι παίκτες θέλουν να πάνε, καθώς είναι η πιο αξιόπιστη. Μιλάς με ανθρώπους σε άλλες ομάδες και ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται οι πρόεδροι είναι εφιάλτης».

Επίσης, ο Κερ τόνισε: «Ήμουν 18 μήνες στην Ελλάδα και είχαμε πέντε διαφορετικούς προπονητές, τρεις Έλληνες, έναν Ισπανό και έναν Πορτογάλο. Ο ένας από αυτούς ήταν μόνο στην προετοιμασία και απολύθηκε μετά από τρία παιχνίδια. Αυτός που τον διαδέχτηκε άντεξε επίσης για τρία παιχνίδια. Τα πράγματα ήταν δύσκολα, ειδικά για έναν ξένο παίκτη. Κάθε φορά που άλλαζε ο προπονητής, έφερνε 3-4 παίκτες μαζί του και κάποια στιγμή η ομάδα έφτασε να έχει 35 παίκτες».,

Ο Σκωτσέζος μέσος δήλωσε για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Εγώ έπαιξα σε 24 ματς, που δεν είναι κακός αριθμός αν σκεφτείς πως η σεζόν έχει 30 παιχνίδια. Είχα κι έναν τραυματισμό στη γάμπα που με κράτησε εκτός δράσης για λίγο καιρό, τη στιγμή που ήταν λίγοι οι παίκτες που είχαν εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα. Έμαθα πολλά και βελτίωσα το παιχνίδι μου».

Τέλος, ο Κερ τόνισε: «Εξετάζω τις επιλογές μου. Έκανα προπονήσεις με τη Ντανφέρμλιν και μου πρότειναν συμβόλαιο, ενώ το ίδιο συνέβη με την Κιλμάρνοκ και υπάρχουν κάποιες επιλογές από την Αγγλία και το εξωτερικό. Θα δούμε τι θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.