Τελειώνει το καλοκαίρι ο Μιχαΐλοβιτς;

O Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν θα είναι και τη νέα αγωνιστική σεζόν στον πάγκο της Μίλαν.

O Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν θα είναι και τη νέα αγωνιστική σεζόν στον πάγκο της Μίλαν. 

Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της (έγκυρης) ιταλικής αθλητικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», η ήττα της περασμένης Κυριακής από τη Σασουόλο (2-0), προκάλεσε την οργή της διοίκησης, καθώς οι «ροσονέρι» έμειναν εννιά βαθμούς πίσω από την 3η της βαθμολογίας, Ρόμα, και ουσιαστικά έξω από τη διεκδίκηση της συμμετοχής στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση έχει αποφασίσει, λοιπόν, να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Σέρβου τεχνικού, με το σχετικό δημοσίευμα να υποστηρίζει πως ο ιδιοκτήτης του διάσημου ιταλικού συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έχει ήδη βρει τον επόμενο προπονητή. Πρόκειται για τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Ο νεαρός τεχνικός πραγματοποιεί εξαιρετική παρουσία φέτος με τη Σασουόλο και η επικείμενη έλευσή του στο «Σαν Σίρο» δεν αποκλείεται να φέρει το καλοκαίρι στους «ροσονέρι» και τον Ντομένικο Μπεράρντι.

Ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός μετράει φέτος έξι γκολ σε 20 ματς πρωταθλήματος και παρότι η Γιουβέντους έχει προσύμφωνο για την απόκτηση του έναντι 25 εκατ. ευρώ, η Μίλαν, αν καταλήξει σε αυτή ο Ντι Φραντσέσκο, θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του. Μάλιστα η «Gazzetta» αναφέρει πως ο Μπερλουσκόνι ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον τεχνικό της Σασουόλο και αποδέχθηκε το αίτημα του του Ντι Φραντσέσκο για την απόκτηση του Μπεράρντι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.