Ανακοίνωσε Δημήτρη

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλκης Δημήτρης.

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλκης Δημήτρης. Ο 32χρονος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους Χανιώτες και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άλκη Δημήτρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο. Ο Δημήτρης είναι αμυντικός και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ. Είναι γεννηθείς στις 23 Ιουλίου του 1980 και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Φωκικός.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Δημήτρης δήλωσε τα εξής: “Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Πλατανιά. Όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα και είμαι χαρούμενος που ήρθα σ’ ένα πολύ καλό σύλλογο. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η αξιόλογη πορεία που κάνει ο Πλατανιάς. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της”».

Από εκεί και πέρα, στον Πλατανιά κινούνται για την απόκτηση και επιθετικού και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να προκύψουν εξελίξεις και στο θέμα αυτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.