H γιορτή αθλητή του Δήμου Κηφισιάς


Οι Αθλητές, οι Ομάδες, οι Προπονητές και οι Παράγοντες του Αθλητισμού της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και Εκάλης οι οποίοι διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, βραβεύτηκαν σε μία λαμπρή γιορτή, την «ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΗ 2016», που πραγματοποιήθηκε στο POLITIA ΤΕΝΝΙS CLUB, την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016. 

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν όλες οι αθλητικές οικογένειες και των τριών κοινοτικών ενοτήτων της πόλης παρουσία των: Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», κ. Σταύρου Ζαπάντη, Αντιπροέδρου  του Ν.Π.Δ.Δ. και Υπευθύνου Αθλητισμού κ. Αχιλλέα Κουρέπη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Μωράκη, Αντιδημάρχων κ.κ. Χ. Καλού, Μ. Καυγαλάκη, Σ. Παπασπύρου, Δημοτικών Συμβούλων Π. Αστερίου, Γ. Παντελεάκη, Κ. Χατζοπούλου, Ε. Κούτση, Ζ.Κασιμάτη, της Προέδρου Δημ. Ενότητας Εκάλης κ. Λ. Δραγώνα, της Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Ν. Ερυθραίας κ. Δ. Δελή και το μέλος του κοινοτικού συμβουλίου κ. Χ. Τσεμπερά,   των μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» κ. Τ. Οικονομόπουλου,  Στ. Κονιτοπούλου,  Α. Βαλασοπούλου, Κ. Κροντηρά, Ρ. Κουτσούκου, Ειρ. Φιοράντη, Κ. Λάσκαρη,  των πρώην Δημάρχων κ..κ. Νίκου Χιωτάκη και Β. Βάρσου, του πρώην Προέδρων του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μ. Κουρμαδιά και κ. Γ. Παπαδόπουλου.  

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, οι διοργανωτές παρουσίασαν βίντεο με θέμα τους Αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και την συμβολή του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΙΚΕΛΑ- του οποίου το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, φέρει το όνομά του- στην Αναβίωση των Αγώνων, ο οποίος ήταν και ο πρώτος Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η έναρξη της εκδήλωσης και το καλωσόρισμα έγιναν από τον Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και Υπεύθυνο Αθλητισμού  του Δήμου κ. Αχιλλέα Κουρέπη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να κάνει έναν ταχύ απολογισμό για τα αθλητικά πεπραγμένα του  Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και τους  βασικούς τομείς του: «Σωματειακού» και «Μαζικού Αθλητισμού», αλλά και για τα έργα υποδομής και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου. 
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος αφού συνεχάρη τις σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών και των αθλητριών της πόλης δίνοντας έμφαση στην σπουδαία επίδοση του Εμμανουήλ Καραλή, μίλησε κυρίως για την ανάγκη αύξησης αθλητικών χώρων στον Δήμο Κηφισιάς ώστε να στεγαστεί η πληθώρα των αθλητικών συλλόγων της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Σταύρος Ζαπάντης αναφέρθηκε στους πολλούς συλλόγους που εδρεύουν στον Δήμο Κηφισιάς και τις μεγάλες επιτυχίες τους όπου αναλογικά με τον πληθυσμό της πόλης,  κατατάσσουν την Κηφισιά ως πρώτη δύναμη στον Αθλητισμό της Χώρας .

Ακόμη, την Γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους και προέβησαν σε βραβεύσεις οι κ.κ.: Σπύρος Καπράλος Πρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τάσος Μπουντίνος Ειδικός  Συνεργάτης του Γενικού  Γραμματέα Αθλητισμού, ο πρώην Υπουργός Γιάννης Ιωαννίδης, η Βουλευτής Άννα Καραμανλή, η Διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος κ. Ιλεάνα Κοκλώνη, οι πρώην αθλητές και νυν Προπονητές Στέλιος Γιαννακόπουλος και  Γιάννης Αρβανίτης και η εκπρόσωπος της Ε.Σ.Κ.Α. κ. Κ. Θειακού. 

Πιο συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν τα Βραβεία: στον  «Αθλητή της Χρονιάς Ατομικού Αθλήματος» Εμμανουήλ Καραλή  για την Πανελλήνια και Παγκόσμια  Νίκη του με επίδοση 5.25 στο Άλμα επί Κοντώ την περίοδο 2014-2015 και φυσικά τα φετινά συνεχή Παγκόσμια Ρεκόρ Παίδων με επιδόσεις 5.53 και 5.54, στον «Προπονητή της Χρονιάς Ατομικού Αθλήματος» Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Βασίλη Μεγαλοοικονόμου για τις επιτυχίες του Αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, Γεωργίας Στεφανίδη, Στέφανου Κουφίδη, Γρηγόρη Μόργκαν κ. ά , στο Προπονητικό Επιτελείο της Ομάδας της Α.Ε.Ν.Κ. που οδήγησε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Εφήβων σε Χρυσό Πανευρωπαϊκό Μετάλλιο (Ηλίας Παπαθεοδώρου Γιώργος Λιμνιάτης, Δημήτρης Καρβέλας, Παναγιώτης Ζέρβας, Αντώνης Καραντώνης), στον «Αθλητή της Χρονιάς Ομαδικού Αθλήματος»  Joran Jovanovic του A.O.K και την ανάδειξή του ως MVP σε πολλούς Αγώνες της προηγούμενης σεζόν και της 15ης αγωνιστικής Volley League, στην Ομάδα της Χρονιάς «Πανερυθραϊκός Μπάσκετ» για την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία. 

Ακολούθησαν  οι βραβεύσεις Αθλητών και Ομάδων που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά: 
Βράβευση της Ομάδας Βόλλευ  «Α.Ο.Π.» για την Άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία
Βράβευση της Ομάδας « ΑΘΗΝΑ ‘90» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ανδρών
Βράβευση του Αθλητικού Ομίλου Χόκεϋ « ΥΜΗΤΤΟΣ» για την Πρωταθλήτρια Γυναικεία και Ανδρική Ομάδα του
Βράβευση του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» για το Πρωτάθλημα Νεανίδων
Βράβευση της Σκακιστικής Ομάδα του Α.Ο.Κ. για την άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Βράβευση της Κουδουνάκου Ελευθερίας του Α.Μ.Ε.Σ. για την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ν/Ν και την 5η Θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Αίγυπτο, καθώς και του σκακιστικό Τμήματος του Α.Μ.Ε.Σ που κατέκτησε το Κύπελλο Αττικής.
Βράβευση των αθλητριών του Τμήματος Ποδηλασίας του Πανερυθραϊκού Α.Σ,  Σαμπρίνας Τβις και Ελένης Σούλα. 
Βράβευση του Πανερυθραϊκού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αθήνας από το Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου, του Πανερυθραϊκού Συλλόγου Volleyball για τις επιτυχίες των Τμημάτων του Συλλόγου κατά την προηγούμενη περίοδο Βράβευση της Αθλητικής Ένωσης «ΚΗΦΙΣΙΑ» για την κατάκτηση της Ανδρικής Ομάδας της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας
Βράβευση της Άγης Κασούμη από τον ελληνικό- αθλητικό-σκοπευτικό όμιλος -AGI’S για την 1η Πανελλήνια Νίκη της στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών
Βράβευση του Αθλητή του Αθλητικού Ομίλου Ένωσης Ομάδων Κλασσικού Αθλητισμού της Ολυμπιάδας Κηφισιάς» 
Βράβευση του «Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς» για την κατάκτηση της 2ης θέσης πανελληνίως και την 1η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα Νέων, Εφήβων και Παίδων, με τις πάρα πολλές επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του στον Κλασσικό Αθλητισμό καθώς και στις επιτυχίες του ίδιου Συλλόγου στο άθλημα της Σκοποβολής.

Ειδικά βραβεία απονεμήθηκαν: στον Άγγελο Κυριακίδη Πρόεδρο του ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ως ακούραστο εργάτη του αθλήματος που εκπροσωπεί με το βραβείο «Δημήτριος Βικέλας»,στον Χρήστο Φαφαλιό Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου ΕΚΑΛΗΣ για την πολυετή στήριξη του Συλλόγου με το βραβείο «Αντώνιος Τζίκας»  και στον Μίμη Μπαΐλη Προπονητή της Ομάδας Βόλλεϋ του «Α..Ο. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ »  για την άνοδο της Ομάδας του στην Α2 Εθνική Κατηγορία και την προώθηση του Αθλητισμού με το βραβείο  «Σάκης Μάναρης.

Για την κοινωνική τους  προσφορά βραβεύτηκαν οι Σύλλογοι «Α.Μ.Ε.Σ»,  «ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» και η «ΚΗΦΙΣΑ Α.Ε».
Τέλος, αναφέρθηκε το νεοσύστατο αθλητικό σωματείο Ν. Κηφισιάς «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» το οποίο ακόμη δεν έχει καταγράψει επιτυχίες αλλά και οι επιτυχίες του Σκοπευτικού Αθλητικού Ομίλου « Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ» το οποίο πρόκειται να έχει έδρα του την Κηφισιά.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός αθλητικογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος με την εμπειρία και το χιούμορ του, φρόντισε ώστε οι καλεσμένοι να περάσουν μια ευχάριστη αθλητική βραδιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.