Σούφλας: «Έχουμε πολλές δυνατότητες»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Προοδευτικής παραχώρησε ο Αλέξανδρος Σούφλας και μίλησε τόσο για την πορεία που έχει διαγράψει η ομάδα του Κορυδαλλού όσο και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Προοδευτικής παραχώρησε ο Αλέξανδρος Σούφλας και μίλησε τόσο για την πορεία που έχει διαγράψει η ομάδα του Κορυδαλλού όσο και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Μάλιστα, τόνισε πως οι «βυσσινί» μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη και την άνοδο εφόσον βρίσκονται κοντά στις προνομιούχες θέσεις προς το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά:

– Καταρχήν συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα που σας έφερε στην κορυφή.

– Πράγματι ήταν σπουδαία νίκη και έγινε ακόμα μεγαλύτερη από τον τρόπο που ήρθε. Όταν χάνεις στο 89′ με 2-1 και εκτός έδρας δεν φαντάζεσαι ότι στο 94′ θα φύγεις νικητής.

Ήταν ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα με πολλές φάσεις, γκολ και ανατροπές. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και κέρδισε επειδή το ήθελε ποιο πολύ.

– Πέρσι αγωνιζόσουν με την φανέλα του Απόλλωνα και είχες σε 12 συμμετοχές 1 γκολ. Τι άλλαξε φέτος και μέσα σε τρία παιχνίδια έχει πετύχει 4 γκολ;

– Για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι πιο ελεύθερος. Το γκολ είναι αποτέλεσμα ομαδικότητας και λόγω του συστήματος που παίζει η ομάδα έρχεται η μπάλα περισσότερο σε εμένα. Το να σκοράρεις όμως θέλει και τύχη, θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε άλλος στην θέση μου.

– Την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης έχριζε ως φαβορί για την άνοδο τον Απόλλωνα και τη Γλυφάδα. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτό;

– Στην αρχή λόγω των μετεγγραφών που έκαναν οι συγκεκριμένες ομάδες θεωρούσα ότι όντως είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο όμως επειδή το Πρωτάθλημα είναι μικρό και έχει λίγα παιχνίδια αν μια ομάδα πάρει διαφορά και μείνει στην κορυφή δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή.

– Τελικά ποιος είναι ο φετινός στόχος της Προοδευτικής.

– Στην αρχή ήταν η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία στην πορεία όμως είδαμε ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, πιστεύω πως αν τις τελευταίες αγωνιστικές είμαστε κοντά στην κορυφή θα πάμε για το καλύτερο αλλά όπως είπα και πιο πριν επειδή το Πρωτάθλημα είμαι μικρό για να χτυπήσει μια ομάδα την άνοδο θα πρέπει να βρίσκεται συνεχώς κοντά στην κορυφή.

– Το γήπεδό σας έχει μια ιδιαιτερότητα, διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Δυσκολεύει αυτό το έργο σας;

– Επειδή έχω αγωνιστεί και σε γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα θεωρώ πως ο χλοοτάπητας του γηπέδου μας είναι από τους καλύτερους πλαστικούς που έχω πατήσει και μπορώ να σου πω ότι μας αρέσει περισσότερο, δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτή η διαφορά με τον φυσικό, το δείχνουν ούτως ή άλλως και τα αποτελέσματά μας.

– Πες μου δυο λόγια για τον προπονητή σας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη;

– Για τον κόουτς μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα. Το έργο του μιλάει από μόνο του.

Μας έχει κάνει μία μεγάλη οικογένεια και εντός αλλά και εκτός γηπέδου, όλοι μας έχουμε τις καλύτερες σχέσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

– Φέτος ήρθε καινούρια διοίκηση στην ομάδα σε μία δύσκολη οικονομικά χρονιά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Πώς είναι η κατάσταση;

– Ξέραμε από την αρχή ότι θα υπάρξουν οικονομικές δυσκολίες και ότι τα πράγματα είναι δύσκολα παντού ακόμα και σε μεγάλες ομάδες της super league αλλά όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης είναι κάθε μέρα στο πλευρό μας, δεν χάνουν προπόνηση και προσπαθούν για το καλύτερο. Μάθαμε ότι υπάρχει και μία συμφωνία χορηγίας με τον κο Τσαουσάκη και σίγουρα τώρα είμαστε ακόμα πιο ήρεμοι.

– Φέτος ο κόσμος της Προοδευτικής πιστεύει στην ομάδα και το δείχνει με την παρουσία του εντός και εκτός Κορυδαλλού. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς;

– Πραγματικά είναι για εμάς ο δωδέκατος παίκτης , είναι πολύ σημαντικό να παίζεις σε ένα γήπεδο και να βλέπεις γεμάτες κερκίδες. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους περιμένω όλους στο επόμενο παιχνίδι με την Ζάκυνθο που είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.