Το γκολ του αουτσάϊντερ αξίζει στο ματς του Νταντάλκ

Η Νταντάλκ θεωρείται ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Μετράει επτά συνεχόμενες νίκες έχοντας σημειώσει σ' αυτές 23 γκολ.Για την Λίμερικ που χάνει συνεχώς εδώ και τρία χρόνια από τη συγκεκριμένη ομάδα είναι μια καλή στιγμή να δείξει πιο ανταγωνιστική

Ένα από τα λίγα εθνικά πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη αυτή την εποχή είναι το Ιρλανδικό. Η Νταντάλκ με βάση τα τελευταία αποτελέσματα θεωρείται ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα.

 Μετράει επτά συνεχόμενες νίκες έχοντας σημειώσει  σ’ αυτές 23 γκολ! Η Λίμερικ με αρκετά εσωτερικά θέματα και εντυπωσιακή αστάθεια στην απόδοσή της παίζει μάλλον καλύτερα και σίγουρα πιο αποτελεσματικά ως φιλοξενούμενη! Από τον περασμένο Απρίλιο μετράει δύο νίκες,τρεις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα από την πρωτοπόρο Κορκ Σίτι δύσκολα όσο δείχνει το τελικό 2-1.κι αφού προηγήθηκε μάλιστα!

Σε αυτό το παιχνίδι αξίζουν οι τιμές παραγωγικότητας. Τι άλλο να δει κανείς; Τον “άσσο” στο (1,07) ή το Over 2,5 στο (1,30); Το τελευταίο εάν το συνδυάσουμε με το Over 2,5 στα γκολ των γηπεδούχων (1,62). διαπιστώνουμε εν τέλει πως αυτό που αξίζει περισσότερο – και είναι εφικτό, σαφώς – αφορά τα γκολ του αουτσάϊντερ!

Εδώ υπάρχει και μια άλλη ιστορία. Αυτό το 8-0 στο ματς του περασμένου Φλεβάρη στο ίδιο γήπεδο. Δύσκολο να ξαναγίνει κάτι ανάλογο και τουλάχιστον όχι χωρίς να.. πούνε κάτι και οι φιλοξενούμενοι..

Στα διεθνή φιλικά της βραδιάς η λογική λέει πως η Γερμανία πρέπει και θα κάνει μια πειστική νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας,κυρίως για τους δικούς της πιστούς και το ίδιο μπορεί να συμβεί στο ματς της Πολωνίας με την Χιλή των πολλών αναπληρωματικών..

MONO ΣΗΜΕΙΟ :

ΙΡΛΑΝΔΙΑ SSE Aitricity League (21.45) Dundalk – Limerick :  Goal/Goal  (1,92)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.