Τα είπαν με Μασάδο

Κουβέντα για αρκετή ώρα με τον Μανουέλ Μασάδο, είχαν οι άνθρωποι του Αρη, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κουβέντα για αρκετή ώρα με τον Μανουέλ Μασάδο, είχαν οι άνθρωποι του Αρη, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Πορτογάλος προπονητής και οι διοικούντες την ΠΑΕ, είχαν την ευκαιρία να τα πουν δια ζώσης και να ανταλλάξουν απόψεις, διερευνώντας το έδαφος για μια πιθανή μεταξύ τους συνεργασία. Ο 56χρονος προπονητής εξέφρασε τα «θέλω» του, ανέλυσε  την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και μετέφερε στα διοικητικά στελέχη του Αρη τις εντυπώσεις του απ΄ αυτά που είδε στο Περιστέρι.

Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη συμφωνία, ωστόσο θα πρέπει να διευθετηθούν κάποια συγκεκριμένα ζητήματα, πριν φτάσουμε στις επίσημες ανακοινώσεις. Ακόμη πάντως κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, εντός της ημέρας, ο Μασάδο δεν προλαβαίνει να καθίσει στον πάγκο την Κυριακή. Την ομάδα θα κοουτσάρει και πάλι ο Γιάννης Μιχαλήτσος ο οποίος θα προπονήσει κανονικά τους ποδοσφαιριστές στο βοηθητικό Κ2 του ΟΑΚΑ το πρωί της Παρασκευής. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία (εντός Αθηνών) για την άτυπη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Αμφίβολοι είναι οι Φατί και Γιαννιώτας οι οποίοι αποκόμισαν τραυματισμούς από το ματς του κυπέλλου και η κατάστασή τους θα αποσαφηνιστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Δικαίωμα συμμετοχής δεν θα έχει επίσης ο Νέρι Καστίγιο που αποβλήθηκε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν.

Εξελίξεις με Κόκε

Δεν είναι όμως μόνο το θέμα του Μασάδο στο οποίο επίκεινται εξελίξεις στον Αρη, αλλά υπάρχει και η περίπτωση επιστροφής του Σέρχιο Κόκε. Ο τελευταίος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου, παρακολούθησε τον αγώνα, ντυμένος στα κίτρινα και περιμένει πια το επόμενο βήμα. Λόγω του προχωρημένου της ώρας και της προτεραιότητας που δίνεται στο θέμα προπονητή, οι δύο πλευρές δεν τα είπαν εκτενώς την Πέμπτη, κάτι που όμως θα συμβεί την Παρασκευή.

Αυτό που προκύπτει είναι πως η  επιστροφή του πρώην αρχηγού στο «Βικελίδης» εξαρτάται από τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις και το κατά πόσο είναι διατεθειμένος να τις ρίξει δραματικά σε σχέση με αυτά που εισέπραττε στην προηγούμενή του θητεία στην ομάδα. Εάν φανεί «συνεργάσιμος» θα υπογράψει, διαφορετικά θα παραμείνει ένας απλός οπαδός του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.