Έχει εισηγηθεί τον Ποντέτσε ο Καρεμπέ

Ο Ντανιέλ Καστίγιο Ποντέτσε φέρεται να έχει συμπεριληφθεί στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τη νέα σεζόν, μετά από σχετική εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Ντανιέλ Καστίγιο Ποντέτσε φέρεται να έχει συμπεριληφθεί στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τη νέα σεζόν, μετά από σχετική εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γάλλος έχει εξαιρετική άποψη για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τους «ερυθρολεύκους». Ο Ποντέτσε είχε οκτώ ασίστ σε 20 εμφανίσεις την περσινή σεζόν με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας. 

Ο 23χρονος παίκτης αγωνίζεται συνήθως στα άκρα της επίθεσης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Οι Πειραιώτες μελετούν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει και αυτός από την πλευρά του τους παίκτες που έχουν προταθεί στους Πειραιώτες, προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.