Βουλγαράκης: «Στόχος η εξάδα»

Η πρόκριση στην εξάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι ο στόχος της Εθνικής Ελλάδος, σύμφωνα με τον Μάνθο Βουλγαράκη.

Η πρόκριση στην εξάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι ο στόχος της Εθνικής Ελλάδος, σύμφωνα με τον Μάνθο Βουλγαράκη. Ο Έλληνας πολίστας αναφέρθηκε στην παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο «Σαμαρτζίδης Καπ», καθώς επίσης και στην έως τώρα προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αρχικά, ο Βουλγαράκης τόνισε: «Το «Σαμαρτζίδης Καπ» αποτέλεσε ένα πολύ δυνατό τεστ για μας, πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αντιμετωπίσαμε τρεις κορυφαίες ομάδες και οι αγώνες αυτοί ήταν μια καλή πρόβα ενόψει του Αϊντχόφεν, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Μπορεί να γνωρίσαμε τρεις ήττες, στα φιλικά όμως δεν μετρούν τόσο πολύ τα αποτελέσματα, όσο να δούμε τις αδυναμίες και τα πλεονέκτημά μας».

Και συμπλήρωσε: «Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά. Αν κερδίσουμε τα τρία πρώτα παιχνίδια, με αντιπάλους την Ολλανδία, τα Σκόπια και την Τουρκία, θα πετύχουμε το στόχος μας. Μετά θα ακολουθήσουν δύο δύσκολα παιχνίδια, κόντρα στη χρυσή Ολυμπιονίκη Ουγγαρία και την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία. Σε ότι αφορά τα τρία πρώτα παιχνίδια, δεν θα είναι εύκολα. Φαίνονται βατά, είμαστε το φαβορί, καλύτεροι ποιοτικά, αλλά θα υπάρχει άγχος, γιατί διακυβεύουν την πρόκριση στο προ-ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.