Πρόβα πρωταθλήματος με Ηρακλή

Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν σήμερα (8/6) φιλικό με την Ξάνθη στις 19 Αυγούστου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Super League.

Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν σήμερα (8/6) φιλικό με την Ξάνθη στις 19 Αυγούστου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Super League.

Κινήσεις σε διάφορα επίπεδα οργάνωσης εν όψει της νέας σεζόν κάνουν αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του ΑΟΞ. Μία από αυτές είναι το κλείσιμο των φιλικών αγώνων, μέσα από τα οποία θα πάρουν ρυθμό οι παίκτες για την έναρξη του καινούργιου πρωταθλήματος. 

Σήμερα (8/6), λοιπόν, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του Ηρακλή, το τελευταίο –κατά πάσα πιθανότητα- φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης πριν την ερχόμενη περίοδο, θα είναι στις 19 Αυγούστου με τους «κυανόλευκους» της Θεσσαλονίκης. Στην ανακοίνωση του «Γηραιού» δεν αναφέρεται ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα, που σημαίνει ότι αυτό μπορεί να είναι ανοικτό ακόμη στη σχετική συζήτηση. 

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΞ ανακοίνωσε σήμερα (8/6) την επέκταση της συνεργασίας με ισπανική εταιρεία αθλητικής ένδυσης για πέμπτη σεζόν. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «O A.O. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με την εταιρεία αθλητικών ειδών «JOMA», για την ποδοσφαιρική σαιζόν 2018 – 2019. Η ισπανική εταιρεία «JOMA» για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα αποτελεί τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού για την επαγγελματική ομάδα της Xanthi FC καθώς και για τις ομάδες της Ακαδημίας της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.