Απειλούν με έξωση τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα!

Με έξωση από το ατελιέ του στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι απειλούν οι ιδιοκτήτες του οικήματος τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα.

Με έξωση από το ατελιέ του στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι απειλούν οι ιδιοκτήτες του οικήματος τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα.

Το ατελιέ του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή βρίσκεται στον 7ο όροφο κτίσματος στο Κολωνάκι από το 2007 (με 12ετή μάλιστα σύμβαση που λήγει το 2019) και από εκεί έχουν περάσει πολλές κυρίες της σόουμπιζ (και όχι μόνο) για να προσθέσουν ένα κομψό ρούχο με την υπογραφή του στην γκαρνταρόμπα τους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η Τζένη Μπαλατσινού η οποία για την πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση στο Dancing On Ice επέλεξε μια σέξι δημιουργία του Βλάσση Χολέβα.

Το θέμα προέκυψε όταν οι ιδιοκτήτες ζήτησαν από τον Βλάση Χολέβα συσσωρευμένα ανεξόφλητα μισθώματα.
Ωστόσο, η έκπληξη του γνωστού σχεδιαστή ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη καθώς ο ίδιος υπήρξε μέχρι σήμερα συνεπής στις υποχρεώσεις του καταβάλλοντας κάθε μήνα το ενοίκιο από το 2007 που συνήφθη η σύμβαση.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, από το Δεκέμβριο του 2009 λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας και της μεγάλης πτώσης του τζίρου, το ενοίκιο του μειώθηκε με προφορική συμφωνία των 2 πλευρών και καθορίστηκε στις 6.000 ευρώ, τα οποία και ο ίδιος κατέβαλε κάθε μήνα. Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες, ο Βλάσης Χολέβας έλαβε διαταγή απόδοσης μισθίου από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με τους ιδιοκτήτες να ζητούν την καταβολή των ενοικίων με βάση την γραπτή συμφωνία των δύο πλευρών του 2007, δηλαδή χωρίς τη συμφωνηθείσα προφορική μείωση. Με αυτή του ζητούν συσσωρευμένα περίπου 50.000 ευρώ ή αλλιώς τον απειλούν με έξωση από το ατελιέ του!

Με τις δύο πλευρές να λύνουν τελικά τις διαφορές τους στα δικαστήρια, την Τετάρτη θα συζητηθεί  η προσωρινή διαταγή για την αναστολή εκτέλεσης της ως άνω διαταγής απόδοσης Μισθίου του Πρωτοδικείου Αθηνών με τον ίδιο το σχεδιαστή να είναι αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης και να διαμηνύει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ότι οι απαιτήσεις των ιδιοκτήτων είναι ανυπόστατες και πως ο ίδιος είναι απολύτως συνεπής στις συμβατικές του υποχρεώσεις.

Πηγή: celebnews.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.