Με Άσπας η Ισπανία – Κόλλησε η Γαλλία

Νικηφόρα συνέχισε η Ισπανία τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της για το παγκόσμιο κύπελλο μετά την νίκη της κόντρα στην ''μουντιαλική'' Τυνησία. Στραβοπάτησε η σοβαρή αλλά άτυχη Γαλλία απέναντι στις Η.Π.Α μένοντας στο τελικό 1-1.

Στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας η Ισπανία πανηγύρισε φιλική νίκη απέναντι στην Τυνησία.
Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ιάγκο Άσπας στο 84ο, με τον επιθετικό της Θέλτα να σκοράρει 8 λεπτά μετά την είδοδό του στον αγωνιστικό χώρο μετά από ασίστ του Ντιέγκο Κόστα.
Δύο ισοπαλίες και δύο νίκες μετρούν οι Ίβηρες στα τελευταία τους φιλικά παιχνίδια. Η Ισπανία είναι στο παγκόσμιο κύπελλο στον όμιλο παρέα με Μαρόκο, Ιράν και την κάτοχο του EURO Πορτογαλία την οποία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της. Η Τυνησία βρίσκεται σε όμιλο με Βέλγιο, Παναμά και την Αγγλία που αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου.

Στο πάρκο της Λιόν” ,Groupama Stadium’Γαλλία και ΗΠΑ έμειναν στην ισοπαλία. Οι ΗΠΑ πήραν προβάδισμα λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο με τον Τζούλιαν Γκριν. Καλύτερη η ”τρικολορ” στην συνάντηση, 12 λεπτά πριν το τέλος ο άσος της ΠΣΖ Κιλιάν Μμπαπέ ισοφάρισε μετά από ασίστ του Παβάρ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Πρώτη ισοπαλία μετά από τρεις διαδοχικές νίκες για τους” τρικολόρ” σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Η Γαλλία βρίσκεται σε όμιλο με Αυστραλία, Περού και Δανία. Στην πρεμιέρα της παίζει με τα ”καγκουρό”. Οι Αμερικανοί δεν κατάφεραν να περάσουν καθώς είχαν ηττηθεί στο Τρίνινταν στα προκριματικά, με Ονδούρα και Παναμά να παίρνουν την πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.