High-tech Τεχνολογίες για την Opel


Η Opel συνεχίζει να επενδύει στις σχεδιαστικές της δυνατότητες, καθώς το Κέντρο Σχεδίασης που βρίσκεται στο Rüsselsheim θα επεκταθεί μέσω μιας επένδυσης 11 εκατομμυρίων Ευρώ. Υπερσύγχρονες τεχνολογίες εικόνας και επικοινωνίας θα βελτιώσουν την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των εργασιών όταν το κέντρο ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2017. 

Η τελετή θεμελίωσης για την αναβάθμιση και προσαρμογή πραγματοποιήθηκε την περασμένη και τα στελέχη της φίρμας ισχυρίζονται ότι, με το κέντρο αυτό η Opel θα θέσει νέα, διεθνή πρότυπα στον τομέα της σχεδίασης. 

Ο εξοπλισμός προβολής Εικονικής Πραγματικότητας (VR), περίπλοκα συστήματα τηλεδιάσκεψης μαζί με μία υπερσύγχρονη φιλοσοφία δικτύου θα επιτρέψουν στους εργαζόμενους του εκτεταμένου Κέντρου Σχεδίασης, να αποφασίζουν ταχύτερα από πριν. 

Πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική επένδυση στον τομέα της σχεδίασης που έγινε τελευταία. Νωρίτερα, η εταιρία δημιούργησε ένα κέντρο δοκιμών υψηλής ταχύτητας που στοίχισε 5 εκατομμύρια ευρώ. 

Η αναβάθμιση του κέντρου σχεδίασης είναι ένα ακόμα βήμα για την υλοποίηση της ευρείας προϊοντικής επέλασης Opel. Μέχρι το 2020, η εταιρία θα λανσάρει 29 νέα οχήματα στην αγορά.

Τα επιτεύγματα των σχεδιαστών της γερμανικής εταιρίας εκτίθενται μέχρι τις 13/3 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, με επίκεντρο το GT Concept. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.