Γκαρντ: «Να μιμηθούμε την (περυσινή) Λέστερ»

Διάφορους τρόπους για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του εφευρίσκει ο προπονητής της Αστον Βίλα Ρεμί Γκαρντ, στην προσπάθειά του να κρατήσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διάφορους τρόπους για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του εφευρίσκει ο προπονητής της Αστον Βίλα Ρεμί Γκαρντ, στην προσπάθειά του να κρατήσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
Ενας από αυτούς είναι και η παρομοίωση των «Βίλανς» με την περυσινή Λέστερ, η οποία κινδύνευσε να υποβιβαστεί, αλλά σώθηκε με επτά νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία εννέα παιχνίδια της χρονιάς.
 
Για την ώρα πάντως, η ομάδα του Γάλλου είναι μακριά από τον στόχο, καθώς έχει «κολλήσει» στην 20ή θέση της Πρέμιερ Λιγκ και απέχει εννέα βαθμούς από τη 17η Σάντερλαντ, που είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης, εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε.
 
«Αν κοιτάξουμε την περίπτωση της Λέστερ την περασμένη σεζόν, είχε επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Γιατί να μην κάνουμε και εμείς κάτι ανάλογο; Συμφωνώ ότι δεν έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο στα προηγούμενα παιχνίδια», παραδέχτηκε ο Γκαρντ.
 
«Στο ποδόσφαιρο όμως, δεν ξέρεις ποτέ πώς θα πάνε τα πράγματα. Προσωπικά, πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε αρκετές νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια και συνεχίζω να αγαπώ τη δουλειά μου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.