Μπέκαμ για οπαδούς Αρσεναλ: “Αίσχος”!

Παρέμβαση στο λογαριασμό "arsenal_worldwide" στο Instagram έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μην μπορώντας να πιστέψει το μένος των οπαδών της Αρσεναλ για τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο πρώην παίκτης των Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Μίλαν, Παρί, Λος Αντζελες Γκάλαξι χαρακτήρισε αίσχος αυτά που λέγονταν για τον Αλσατό.

Παρέμβαση στο λογαριασμό “arsenal_worldwide” στο Instagram έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μην μπορώντας να πιστέψει το μένος των οπαδών της Αρσεναλ για τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο πρώην παίκτης των Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Μίλαν, Παρί, Λος Αντζελες Γκάλαξι χαρακτήρισε αίσχος αυτά που λέγονταν για τον Αλσατό.

Τα σχόλια έγιναν δίπλα σε μια φωτογραφία που απεικόνιζε οπαδούς της Αρσεναλ να κρατούν ένα πανό στις εξέδρες του Εμιρεϊτς στο οποίο αναγράφονταν τα εξής: “Αρσέν, σε ευχαριστούμε για τις μνήμες, αλλά ήρθε η ώρα να πούμε αντίο”. Οι οπαδοί των κανονιέρηδων άρχισαν τα απαξιωτικά σχόλια για τον τεχνικό της λονδρέζικης ομάδας, σαφώς επηρεασμένοι και από τον απροσδόκητο αποκλεισμό από τη Γουότφορντ στο κύπελλο. 

Οταν η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει παρενέβη ένας λογαριασμός με το όνομα “davidbeckham”, ο οποίος ανήκει στο μεγάλο αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο οποίος έγραψε. “Αίσχος (σ.σ. σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση το disgraceful που χρησιμοποίησε μπορεί να ερμηνευτεί και ως απαξίωση ή ντροπή). Κανένας σεβασμός σε αυτούς που επιζητούν την προσοχή”!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.