«Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε των τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» και τόνισε πως στόχος της Καβάλας είναι να φανεί ανταγωνιστική.

«Έχουμε απέναντι μας μια σπουδαία ομάδα, η οποία παρά τις απουσίες της παίζει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα της, παίζοντας ταυτόχρονα πολύ επιθετικά και κάνοντας συχνά πολλές αλλαγές προσπαθεί να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, εξαναγκάζοντας τον αντίπαλο σε λάθη, με σκοπό να τρέξει σε ανοιχτό γήπεδο. Στηρίζεται στο επιθετικό της ριμπάουντ, όπου εμείς θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη συνέπεια και μαχητικότητα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, για να μη δώσουμε εύκολους πόντους. Ξέρουμε τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Για μας ο σκοπός μας είναι να παίξουμε κοντά στις δυνατότητες μας και είμαστε ανταγωνιστικοί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Καβάλας, Χριστόφορος Στεφανίδης ανέφερε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Εμείς ξεκινάμε τη σεζόν το 2012 απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, που το καλοκαίρι παρά του ότι φάνηκε πως έριξε τον πήχη του μπάτζετ, έχει καταφέρει να κρατήσει πολύ ψηλά τον αγωνιστικό πήχη. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτό το ματς και σε καμία περίπτωση δεν το συγκρίνουμε με αυτό του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιους παίζουμε. Ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες του παίζει καταπληκτικά και ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα κρατάει πολύ υψηλό τέμπο, αγγίζοντας πολλές φορές το τέλειο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.