Μεσίνα: «Φανταστικός παίκτης ο Πάου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο βοηθός προπονητή των Λέικερς, Ετόρε Μεσίνα για τον Πάου Γκασόλ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο βοηθός προπονητή των Λέικερς, Ετόρε Μεσίνα για τον Πάου Γκασόλ. Ο Ιταλός τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα των «λιμνανθρώπων» τόνισε πως ο Γκασόλ έχει αφήσει το στίγμα του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ μετά τον Αρβίντας  Σαμπόνις ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο Μάικ Μπράουν έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη μετακόμισή του στο Λος Άντζελες.

«Για δύο λόγους ήρθα εδώ. Πρώτον γιατί οι Λέικερς μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και δεύτερον ο Μάικ Μπράουν. Τον σέβομαι απόλυτα και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο εργάζεται. Επίσης, το είδα ως μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου, ύστερα από 22 χρόνια στους ευρωπαϊκούς πάγκους. Πιστεύω πως ήταν η ώρα να κάνω το βήμα παραπάνω» δήλωσε αρχικά ο Ετόρε Μεσίνα.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Πάου Γκασόλ είπε: «Ο Πάου έχει κάνει πράγματα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, τα οποία μόνο ο Άρβιντας Σαμπόνις έχει κάνει. Ήταν ένας καταπληκτικός παίκτης από το ξεκίνημα της καριέρας του. Δεν τον ήξερα μέχρι να έρθω εδώ και τον σέβομαι απόλυτα λόγω της συμπεριφοράς που έχει εντός και εκτός παρκέ. Ο Γκασόλ είναι μάλλον ο πιο ολοκληρωμένος, εκτός Αμερικής, παίκτης. Πάντα με εντυπωσίαζε όχι μόνο η ικανότητα του σουτ του, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο σουτάρει από μακριά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.