Κιριλένκο: «Ήταν εύκολη απόφαση»

Εύκολη χαρακτήρισε την απόφαση του να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Αντρέι Κιριλένκο.

Εύκολη χαρακτήρισε την απόφαση του να μην επιστρέψει στο ΝΒΑ και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Αντρέι Κιριλένκο.

Ο Ρώσος φόργουορντ με δηλώσεις του στην «Sport Express» αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχει αναπτύξει με τους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ και ξεκαθάρισε πως το καλοκαίρι θα αποφασίσει αν τελικά θα επιστρέψει στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

«Ήταν εύκολη απόφαση. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχω αναπτύξει μία εξαιρετική σχέση με όλους τους συμπαίκτες και τους ανθρώπους της ομάδος. Θα ήταν δύσκολο να σηκωθώ και να φύγω. Την ίδια ώρα, στο ΝΒΑ η χρονιά είναι λειψή, οι ομάδες έχουν να δώσουν 2-3 αναμετρήσεις στη σειρά. Σωματικά είναι δύσκολο και βλέπουμε πόσοι παίκτες ήδη έχουν τραυματιστεί. Επίσης δεν είναι εύκολο να αφήσεις μία ομάδα με την οποία πέρασες όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Οπότε εγώ κι η οικογένειά μου ήρθαμε στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερα να τελειώσουμε τη χρονιά στη Ρωσία. Και το καλοκαίρι, χωρίς βιασύνη, θα αποφασίσω αν θα επιστρέψω ή όχι στο ΝΒΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντρέι Κιριλένκο που έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ.

Να σημειωθεί πως για την περίπτωση του «ΑΚ-47» στο ΝΒΑ ενδιαφέρθηκαν οι Κίνγκς και οι Νετς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.