Ταινία αποκτά ο γίγαντας του WWE, Hulk Hogan

Η ταινία θα είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο "Conspiracy" του Ryan Holiday.Στις 27 Φεβρουαρίου του...

Η ταινία θα είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο “Conspiracy” του Ryan Holiday.

Στις 27 Φεβρουαρίου του 2018 εκδόθηκε το βιβλίο με τίτλο “Conspiracy: Peter Thiel, Hulk Hogan, Gawker, and the Anatomy of Intrigue“, που αφορά τη συνωμοσία που στιγμάτισε τον θρύλο του wrestle, Hulk Hogan. Εμπνευσμένος από το γεγονός, ο σκηνοθέτης Francis Lawrence(“Constantine”, “The Legend”) ετοιμάζεται να ζωντανέψει την ιστορία με μία, ομότιτλη ταινία.

Μέσω του Variety μάθαμε για τη συνεργασία του σκηνοθέτη με τον σεναριογράφο Charles Randolph, βραβευμένο με ένα Όσκαρ για το “The Big Short”, για την υπόθεση της ταινίας που θα αφορά το σκάνδαλο γύρω από το όνομα του Terry Gene Bollea(Hulk Hogan). Η προετοιμασία και η παραγωγή της ταινίας είχε ανακοινωθεί από τον Μάρτιο του ίδιου έτους, με την παραγωγή να αναλαμβάνει ο David A. Neuman. Ο Neuman, μάλιστα, έκανε την τελική ανακοίνωση για την ταινία, προσθέτοντας πως βρίσκονται στην αναζήτηση ηθοποιών πρώτης κατηγορίας.

Για την ιστορία, ο Lawrence δήλωσε πως, “Όταν διάβασα το αξιοσημείωτο βιβλίο του Ryan απορροφήθηκα πλήρως από την ιστορία του, μία τόσο εξαίσια σύγχρονη αφήγηση, και απευθείας την οραματίστηκα ως ταινία. Είναι μια σημαντική ιστορία γεμάτη νόημα, και είμαι ενθουσιασμένος που θα την πω. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω και θα δουλέψω με αυτή την ομάδα”.

Ο Terry Gene Bollea, ευρέως γνωστός ως Hulk Hogan, θεωρείται ο πιο θρυλικός γίγαντας του κατς. Ο πρωταθλητής του WWE έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με τεράστια ονόματα ενώ, μερικές από τις μεγαλύτερες μάχες του, όπως αυτή με τον Ultimate Warrior, παραμένουν σημεία αναφοράς.

Η καριέρα, αλλά και η ψυχική του ηρεμία, πέρασε από σαράντα κύματα όταν, το Gawker, σε συνεργασία με τον Nick Denton, διέρρευσε ένα βίντεο με τον Bollea σε προσωπικές του στιγμές με ερωτικό περιεχόμενο. Μετά από τη γνωστή μήνυση, που πλέον αποκαλείται Bollea v. Gawker, και την κρυφή οικονομική υποστήριξη που παρείχε στον παλαιστή ο Peter Thiel, ο Bollea δικαιώθηκε και το Gawker χρεοκόπησε.

Ο Hulk Hogan έχει πλέον αποσυρθεί από τα ρινγκ, αλλά παραμένει μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο της πάλης, με το IGN να τον αναγνωρίζει ως “τον πιο αναγνωρίσιμο σταρ του χώρου της πάλης διεθνώς και τον πιο δημοφιλή παλαιστή της δεκαετίας του ’80”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.