Τεννές: «Ήμασταν άτυχοι»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές.

Απογοητευμένος από την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ του Παναιτωλικού τις επόμενες ημέρες, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, ο Τεννές δήλωσε: «Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή προσπάθεια στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου αλλά ήμασταν και άτυχοι. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν λάθος του αριστερού μπακ που ξεχάστηκε για πολύ λίγο και δυστυχώς ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε. Τα προβλήματα για εμάς κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ λιγότερα από την στιγμή που οι Λέτο και Κουίνσι έλειπαν. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον Κατσουράνη και να πιέσουμε ασφυκτικά. Και εμείς είχαμε τις απουσίες μας. Χωρίς Χαριστέα και Θεοδωρίδη. Η απουσία τους μας κόστισε σε έλλειψη εμπειρίας».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Παναιτωλικός βγάζει προς τα έξω υγεία, ήθος και πολιτισμό. Το πλάνο που βγάζει η διοίκηση είναι του χρόνου να βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας νέα παιδιά από τις ακαδημίες».

Όσον αφορά στις μετεγγραφές, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Έχουμε μιλήσει με την διοίκηση έτσι ώστε να γίνουν 2-3 προσθήκες στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τους χρειαζόμαστε κιόλας. Τα συμπεράσματα μου από την ομάδα είναι απολύτως θετικά. Έχουμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς και πιστεύω πως τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εμάς».

Τέλος, ο Τεννές δήλωσε: «Έχω την εντύπωση πως στο μόνο ματς που αδικούμαστε από το αποτέλεσμα γιατί ήμασταν καλύτεροι αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο τυχερός ήταν στον αγώνα με τον Πανιώνιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.