Ακάλυπτος από τέσσερις ο Σαξέ

Προβλήματα με την αγγλική δικαιοσύνη για τον Ισαάκ Σαξέ, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση σε τέσσερις ιερόδουλες σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/10/2017 • 12:08
Ο Ισαάκ Σαξέ
  • shares
Προβλήματα με την αγγλική δικαιοσύνη για τον Ισαάκ Σαξέ, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση σε τέσσερις ιερόδουλες σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο 21χρονος επιθετικός της Γουότφορντ πλήρωσε 2.230 ευρώ για την παρέα των τεσσάρων κυριών με τις οποίες πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εκεί κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ και στη συνέχεια δεν είχε την απαιτούμενη απόδοση για να ανταπεξέλθει στις περιστάσεις. 

Μετά από μιάμιση ώρα, οι τέσσερις κυρίες τόνισαν στον παίκτη, πως ο διαιτητής σφύριξε λήξη και πως θα πρέπει να αποχωρήσουν από το δωμάτιο. Ο ίδιος, έχοντας μείνει ανικανοποίητος από την απόδοσή του, ξέσπασε σε βάρος τους με αποτέλεσμα να τις τραυματίσει. Οι τέσσερις κυρίες ειδοποίησαν την αστυνομία και πλέον θα λογοδοτήσει στην αγγλική δικαιοσύνη. 

Μια από τις τέσσερις ιερόδουλες τόνισε στον αγγλικό Τύπο: «Στο τέλος βρέθηκα με ένα κόψιμο στο πρόσωπο και έναν μώλωπα στο χέρι λόγω του χάους που επικράτησε».

Ο Νιγηριανός επιθετικος έχει 20 συμμετοχές με τη Γουότφορντ, έχοντας βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μόλις μια φορά. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/09/2019 • 07:11

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά απόψε σε Νάπολι, Ντόρτμουντ και Μιλάνο

Όλοι μπορούν να σκοράρουν στα μεγάλα αποψινά ντέρμπι σε Νάπολι και Ντόρτμουντ. Ακόμα πιο καλές τιμές παραγωγικότητας δίνει η προοπτική του γκολ των αουτσάϊντερ σε Λονδίνο και Μιλάνο! Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο για τα φαβορί σε Άμστερνταμ, Λιόν