Μπαταγιάννης: «Τα Τρίκαλα είναι έτοιμα για τη Σουπερ Λιγκ».

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «TV10» παραχώρησε ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρης Μπαταγιάννης. Σημείωσε ότι οι Θεσσαλοί είναι έτοιμοι για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στη Super League και παραδέχτηκε λάθη που κόστισαν.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «TV10» παραχώρησε ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρίκαλα, Δημήτρης Μπαταγιάννης. Σημείωσε ότι οι Θεσσαλοί είναι έτοιμοι για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στη Super League και παραδέχτηκε λάθη που κόστισαν.
Αναλυτικά η συνέντευξη Μπαταγιάννη στην TV10:
Αν έμεινε ικανοποιημένος από τη φετινή παρουσία της ομάδας:
«Κατ’ αρχήν δεν είχαμε πει για άνοδο. Είχαμε πει ότι θα κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Θεωρώ ότι έγινε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία πέρασε από πολλές φάσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί υπήρχε κάποια απειρία και από μένα τη διοίκηση, αλλά και μέχρι να βρούμε τα σωστά πατήματα χάθηκε η χρονιά.
Στο τέλος έγινε η προσπάθεια να τερματίσουμε σε αυτή τη θέση. Αν θυμηθούμε στους τελευταίους έπαιζε ούτε καν με το μισό ρόστερ. Για μένα ήταν μία καλή και επιτυχημένη χρονιά. Προσωπικά πρώτη χρονιά ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο σαν παράγοντας. Ήταν μία ερευνητική χρονιά, όσον αφορά το τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Μπορούσε να ήταν και καλύτερα».
Για το ότι η ομάδα έμεινε από νωρίς πίσω βαθμολογικά:
«Τα Τρίκαλα μέχρι τα Χριστούγεννα και το Γενάρη ακολουθούσαν την κούρσα των πρωτοπόρων. Από κάποια στιγμή και μετά κάποιες επιλογές δε βοήθησαν την ομάδα. Αυτό φάνηκε στο μεταγραφικό πλάνο του Γενάρη. Πολλές από τις μεταγραφές δε βοήθησαν. Οι πρωτοπόροι ξέφυγαν στη βαθμολογία με αποτέλεσμα εμείς να κυνηγάμε την 3η, 4η και 5η θέση».
Για το αν έγινε λάθος με τις πολλές μεταγραφές του Ιανουαρίου:
«Θεωρώ ότι ήταν ένα λάθος που έκανε η προηγούμενη διοίκηση το κάναμε και εμείς. Δε χρειαζόταν αυτό. Πιστεύαμε ότι θα δώσουμε ώθηση και θα πιάσουμε τους πρωτοπόρους. Δεν το καταφέραμε. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ότι παίρνεις κάποια ονόματα και πας για άνοδο, παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες».
Τι θετικό και αρνητικό κρατάει από τη φετινή χρονιά:
«Θεωρώ το λέω και πάλι επιτυχημένη τη φετινή χρονιά. Περάσαμε στους «16» του Κυπέλλου και αυτά ήταν ουσιαστικά τα μοναδικά μας έσοδα. Από εκεί και πέρα κρατάω τη διοικητική οργάνωση και στο τι μπορεί να γίνει του χρόνου, ώστε αυτή η ομάδα να βρει το δρόμο της και να πάει ψηλά και γιατί όχι για άνοδο».
Αν έμαθε από τα λάθη του:
«Αν πεις ότι δεν έχεις μάθει από τα λάθη δεν κάνεις για το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να διορθώνεις τα λάθη που έχεις κάνει και πάντα θα κάνεις λάθη. Μόνο ένας που δεν κάνει τίποτα δεν κάνει λάθη».
Για το φετινό πρωτάθλημα και αν η διαφορά είναι πλασματική από τους δύο πρωτοπόρους:
«Είναι πλασματική η διαφορά. Η ομάδα έχασε πολλούς βαθμούς στο γήπεδό της. Αν προσθέσεις όλους αυτούς τους βαθμούς, η ομάδα θα πήγαινε για πρωτάθλημα, έχοντας απέναντί της έναν Άρη και έναν ΟΦΗ που για να βγουν γίνανε τα πάντα. Αδικείται ο ΑΟΤ στη βαθμολογία.
Θεωρώ ότι ένας παράγοντας που χάσαμε βαθμούς εντός έδρας ήταν ο αγωνιστικός χώρος, αλλά και το ότι η ομάδα εδώ έπαιζε φοβισμένα. Εκτός βλέπαμε μία ομάδα καλύτερη. Δεν μπορώ να το καταλάβω, ούτε μπορώ να το ρίξω κάπου. Είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε για την επόμενη χρονιά. Οι παίκτες είχαν άγχος, γιατί έπρεπε να αποδείξουν στους φιλάθλους ότι αξίζουν να κάνουν νίκες και το άγχος αυτό γύρισε μπούμερανγκ».
Για την πρόσληψη του Κώστα Νεμπεγλέρα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή:
«Μετά από όλο αυτό που είδα πέρυσι θεωρώ ότι ένα μεγάλο κομμάτι στη σωστή οργάνωση της ομάδας το έχει ο τεχνικός διευθυντής. Θεωρώ ότι δεν είχαμε ποτέ τεχνικό διευθυντή. Είναι ένα από τα λάθη που έγιναν. Θεωρώ ότι ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να είναι 100% στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και πουθενά αλλού. Είναι αυτός που θα κάνει σκάουτινγκ έναν παίκτη και θα πει στον πρόεδρο αυτός αξίζει να παίξει. Δε θα έχει σχέση, ούτε με μάνατζερ, ούτε με κάτι άλλο.
Μίλησα και με τον κ. Μυροφορίδη. Από την αρχή η δική μου απόφαση ήταν ότι ήθελα έναν άνθρωπο καθαρό, να ξέρει το ποδόσφαιρο . Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος γνώστης του ποδοσφαίρου και με το λίγο διάστημα που συνεργαζόμαστε βλέπω τις δημόσιες σχέσεις που έχει και με μεγάλες ομάδες. Βλέπω ότι είναι αποδεκτός και από πολλές ομάδες και ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά στους παίκτες, επιλέγουμε αυτούς που θέλουμε και όχι αυτούς που θέλουν να μας φέρουν, όπως έγινε πέρυσι».
Ποιος θα είναι ο στόχος του ΑΟ Τρίκαλα τη νέα αγωνιστική σεζόν:
«Θα γίνει μία ομάδα ανταγωνιστική να έχει στόχο την άνοδο. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Προσπαθείς για το καλύτερο πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.