Επί τάπητος τα φιλικά και η προετοιμασία στον Άρη

Παρά την απουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στο εξωτερικό, ο Πάκο Ερέρα δεν επαναπαύεται. Ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει εντατικά προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη με τις λιγότερες δυνατές ελλείψεις.

Παρά την απουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στο εξωτερικό, ο Πάκο Ερέρα δεν επαναπαύεται.
Ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει εντατικά προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη με τις λιγότερες δυνατές ελλείψεις.

Το μεταγραφικό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και θα απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη μέχρι να κλείσει το ρόστερ, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν κι΄ άλλα μέτωπα ανοιχτά που πρέπει να διευθετηθούν το συντομότερο δυνατό.

Ένα από  αυτά είναι η επιλογή των ομάδων για τα φιλικά, τόσο στην Ολλανδία εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας, όσο και στην Ελλάδα αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από τις κάτω χώρες.

Η πρώτη επίσημη παρουσία της ομάδας ενώπιον του κοινού της θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στην ΑΕΚ.

Στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα ακολουθήσουν τρία ίσως και τέσσερα παιχνίδια (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ερέρα).

Με την επιστροφή τους από το εξωτερικό, οι «κιτρινόμαυροι» έκλεισαν ήδη δύο φιλικά με την Λάρισα (ένα εντός και ένα εκτός έδρας), ενώ έχουν προγραμματίσει ένα ακόμη χωρίς ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος. Οι ημερομηνίες των συγκεκριμένων αγώνων παραμένουν σε εκκρεμότητα. 

Τις επόμενες μέρες, ο Πάκο Ερέρα θα μεταβεί με τον συνεργάτη του Τέμο Ντε Αντρές και ανθρώπους του Άρη στα 3-5 Πηγάδια προκειμένου να δουν τους χώρους όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ένας χώρος που είναι γνώριμος για τους «κίτρινους» καθώς εκεί δούλεψαν την περσινή καλοκαιρινή περίοδο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.