Πήγαιναν με πλοίο της γραμμής 800 γραμμάρια ηρωίνης σε κρατούμενο


Με περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης συνελήφθησαν τρία άτομα που τα μετέφεραν στην Κρήτη, για λογαριασμό 60χρονου έγκλειστου σε σωφρονιστικό κατάστημα

Επιπλέον, κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών 

Ειδικότερα οι τρεις συνελήφθησαν, χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ σχηματίζεται επιπλέον δικογραφία για ένα 60χρονο, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, κατά την άφιξη πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά στα Χανιά, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς οι τρεις, μια 51χρονη, ένας 29χρονος και ένας 34χρονος να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο. Στη συνέχεια απέκρυψαν σε συγκεκριμένο σημείο συσκευασία, η οποία όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, περιείχε στο εσωτερικό της, 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 813 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθησαν και οι τρεις. Σε έρευνα δε που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και 2 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι οι τρεις, Έλληνες πολίτες, μετέφεραν την ποσότητα ναρκωτικών ουσιών για λογαριασμό του 60χρονου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.