Αδαμάκης: «Θα αποδείξουμε ότι δεν έχουμε ευθύνη»

Ο Εθνικός Αστέρας δείχνει αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη μάχη και αποφάσισε να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπου μηδενίσθηκε, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Εθνικός Αστέρας δείχνει αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη μάχη και αποφάσισε να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπου μηδενίσθηκε, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της καισαριανιώτικης ΠΑΕ, Βασίλης Αδαμάκης είχε αλλεπάλληλες συσκέψεις και πήρε τις αποφάσεις του.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα σε δηλώσεις του υποστήριξε: «Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είχαμε σταθερή υπερασπιστική γραμμή που θα αναπτύσσαμε στα αρμόδια όργανα. Δυστυχώς, ο δικηγόρος που είχε επιφορτισθεί το θέμα και την εκπροσώπηση μας, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτε, δεν παρέστη στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης. Έτσι, δικασθήκαμε ερήμην, αλλά αυτό δεν λέει τίποτε για μας. Θα καταθέσουμε έφεση και παράλληλα θα προσκομίσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, προκειμένου να αποδείξουμε ότι ο Εθνικός Αστέρας δεν είχε την ευθύνη για τη διακοπή του αγώνα. Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ξεκάθαρα τις δικές μας θέσεις και απόψεις και αυτές θα υποστηρίξουμε μέχρι τέλους».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα αναφέρθηκε και στον μη ορισμό του αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής, την ερχόμενη Τετάρτη, λέγοντας για το θέμα αυτό: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα, αφού οι όποιες εκκρεμότητες υφίστανται έχουν τακτοποιηθεί και ο Εθνικός Αστέρας θα πάρει κανονικά μέρος στο Πρωτάθλημα. Ο κόσμος μας δεν θα πρέπει να ανησυχεί και πολύ σύντομα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει. Άλλωστε, αυτές τις ημέρες γίνονται πολλές επαφές, που θεωρώ ότι θα καρποφορήσουν με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου ο Εθνικός Αστέρας να βρει τον δρόμο του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.