Υπέγραψε με τη FIBA ο Άρης

Στο Champions League της FIBA θα συμμετάσχει από τη νέα σεζόν ο Άρης, καθώς ο Νίκος Λάσκαρης υπέγραψε συμβόλαιο με την παγκόσμια ομοσπονδία.

Στο Champions League της FIBA θα συμμετάσχει από τη νέα σεζόν ο Άρης, καθώς ο Νίκος Λάσκαρης υπέγραψε συμβόλαιο με την παγκόσμια ομοσπονδία.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε τη διοργάνωση της FIBA, λέγοντας: «For the love of Basketball» («Για την αγάπη μας για το μπάσκετ») και πρόσθεσε «Επιλέξαμε το Champions League για την διαφάνεια, την αξιοκρατία, τον επαγγελματισμό και την μεγάλη προοπτική που έχει».

Μάλιστα, ο Νίκος Λάσκαρης ανέβηκε στο βήμα ύστερα από πρόσκληση των μελών της FIBA και μίλησε για εσωτερικά ζητήματα της λίγκας. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν πιστεύει στις κλειστές λίγκες και τα κλειστά συμβόλαια και πως μέσα από μια αξιοπρεπή και ‘διάφανη΄ διοργάνωση θα μπορέσουν να αναδειχθούν νέοι παίκτες, νέα ταλέντα και θα αναμετρώνται οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Επιπλέον, στάθηκε ιδιαίτερα στην διαφάνεια των εσόδων και εξόδων.

H ανακοίνωση:

Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, υπέγραψε σήμερα (21/03) στο Παρίσι pre-contract με την FIBA για το «Champions League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.