Θέλει τον Καρνέζη ο Μάρκο Σίλβα

Για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε θα κινηθεί η Γουότφορντ τις προσεχείς ημέρες, μετά από σχετική εισήγηση του Μάρκο Σίλβα.
Θωμάς Ναλμπάντης
08/08/2017 • 11:36
Ο Ορέστης Καρνέζης
  • shares
Για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε θα κινηθεί η Γουότφορντ τις προσεχείς ημέρες, μετά από σχετική εισήγηση του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε έναν τερματοφύλακα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τελικά κατέληξε στην περίπτωση του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Καρνέζης προορίζεται για το βασικό σχήμα, παρά την παραμονή του Εουρέλιο Γκόμες στην αγγλική ομάδα. Ο Καρνέζης είχε βρεθεί κοντά στη Νάπολι τις προηγούμενες ημέρες, όμως τελικά η μετεγγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Οι Ιταλοί υπογραμμίζουν πως η συγκεκριμένη μετακίνηση είναι αρκετά εύκολη για την αγγλική ομάδα, καθώς τόσο η Γουότφορντ, όσο και η Ουντινέζε ανήκουν στην οικογένεια Πότσο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.