Προσπάθησε να παρουσιάσει τη δολοφονία της γυναίκας του ως αυτοκτονία


Στη σύλληψη ενός 49χρονου, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη 47χρονη σύζυγό του, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΑΣ, το βράδυ της 23ης Μαρτίου ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ότι σε περιοχή του δήμου Πλατανιά βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της η 47χρονη, η οποία έφερε τραύμα από όπλο. Από την ανάλυση των στοιχείων της αυτοψίας και των λοιπών δεδομένων της έρευνας, που επιμελείται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 49χρονος ενέχεται στην ανθρωποκτονία της συζύγου του, ενώ ο ίδιος επιχείρησε να παρουσιάσει την υπόθεση ως αυτοχειρία.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4 πιστόλια και 5 γεμιστήρες, 2 κυνηγετικά όπλα, 266 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 2 κάλυκες και σπρέι πιπεριού, σουγιάς με μήκος λάμας 9 εκατοστά, μαχαίρι με μήκος λάμας 11 εκατοστά και μεταλλική λάμα μήκους 26 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.