Αλόνσο: “Μπροστά από την εποχή του ο Πεπ”

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Τσάμπι Αλόνσο, υπογραμμίζοντας πως ο Καταλανός τεχνικός είναι μπροστά από την εποχή του.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Τσάμπι Αλόνσο, υπογραμμίζοντας πως ο Καταλανός τεχνικός είναι μπροστά από την εποχή του. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως του αρέσει η φιλοσοφία του μελλοντικού προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι και νυν της Μπάγεν Μονάχου, ενώ συμπλήρωσε πως δε νομίζει ότι θα πρέπει να αλλάξει στο μέλλον η αγωνιστική φιλοσοφία της βαυαρικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Αλόνσο τόνισε: “Μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι πολύ δύσκολο. Επειδή γνωρίζω τον Πεπ, σας λέω ότι είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. Είναι πολύ απαιτητικός από τον εαυτό του και από τους παίκτες του. Μου αρέσει η φιλοσοφία του και ο τρόπος που προσεγγίζει τα παιχνίδια. Θέλει πάντα να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και αυτό μου αρέσει πολύ. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Κερδίζουμε ή χάνουμε εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί αυτό αισθανόμαστε και γνωρίζουμε να το κάνουμε καλά. Φυσικά επειδή βρισκόμαστε στην Μπάγερν όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά θα πρέπει να δεχόμαστε και την έντονη κριτική. Το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι και να γνωρίζουμε σε ποια κατεύθυνση θέλουμε να πάμε”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Κατά την διάρκεια της θητείας του Πεπ εδώ έχει προσφέρει πολλά και πιστεύω ότι όλοι παίκτες έχουν βελτιωθεί χάρη σε αυτόν. Με όσα έχει δημιουργήσει στη Μπάγερν αυτή τη στιγμή θα ωφεληθεί η ομάδα και στο μέλλον. Το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα είναι ανταποκριθούμε στα δύσκολα παιχνίδια που θα έρθουν όπως πρέπει. Όταν τελειώσει η σεζόν, τότε θα αποχαιρετήσουμε τον Γκουαρντιόλα όπως του αξίζει. Είμαι σίγουρος ότι θα φύγει επιτυχημένος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.