Προκρίθηκε η Ζαλγκίρις

Το πλεονέκτημα της έδρας της και την καλή βραδιά στην οποία βρέθηκαν οι Ουίμς και Πόποβιτς εκμεταλλεύθηκε η Ζαλγκίρις και πήρε τη νίκη - πρόκριση απέναντι στην ΚΚ Ζάγκρεμπ με 87-76.

Το πλεονέκτημα της έδρας της και την καλή βραδιά στην οποία βρέθηκαν οι Ουίμς και Πόποβιτς εκμεταλλεύθηκε η Ζαλγκίρις και πήρε τη νίκη – πρόκριση απέναντι στην ΚΚ Ζάγκρεμπ με 87-76. Με τον Αμερικανό να σημειώνει 20 πόντους και τον Κροάτη να πετυχαίνει 17, οι Λιθουανοί δε δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν το στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το εισιτήριο που οδηγούσε στους «16» της Ευρωλίγκα, κατακτώντας την 4η θέση στον Β΄ όμιλο. Στην τρίτη (θέση) παρέμεινε η Μάλαγα, παρά την ήττα της από την ΤΣΣΚΑ με 83-91 στην Ισπανία. Οι Ρώσοι του Καζλάουσκας εντυπωσιάσαν για ακόμη μια φορά και χάρη στα όσα έκαναν απόψε οι Τεόντοσιτς (18π.), Κρστιτς (14π.) και Σβεντ (12π.) οι Μοσχοβίτες παρέμειναν αήττητοι σε όλη την πρώτη φάση της διοργάνωσης και πέρασαν ως πρώτοι (όπως ήταν αναμενόμενο) στην επόμενοι.


Την ίδια ώρα, στα παιχνίδια για τον Δ΄ όμιλο δε σημειώθηκαν εκπλήξεις. Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα πάτησε γκάζι και διέλυσε τη Γαλατάσαράϊ με 79-50. Οι γηπεδούχοι Ισπανοί καθοδηγούμενοι από τους Εν Ντονγκ (16π.) και Λόρμπεκ (13π.) και ωρίς τον τραυματία Ναβάρο, ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο των Τούρκων, οι οποίοι προκρίθηκαν στο «ΤΟΡ 16» ως τέταρτοι. Ως δεύτερη πέρασε η Σιένα, καθώς σε ένα αδιάφορο τόσο βαθμολογικά, όσο και από άποψη θεάματος ματς, επικράτησε της Πρόκομ (σ.σ. είχε αποκλειστεί) στην Πολωνία με 79-53. Οδηγός της ήταν ο Θόρτον, που σημείωσε 26 πόντους. Τέλος, τρίτη (στη βαθμολογία) τερμάτισε η Ούνιξ, η οποία κέρδισε την Ολίμπια -που είχε πει ήδη αντίο στους «16»- με 76-63 στη Λιουμπλιάνα. Ηγέτες της ήταν τρεις πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, οι Ντόμερκαντ (16π.), Ζεβροσένκο (14π.) και Γκριρ (12π.).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.