Κλοπ: «Δεν έχουμε οικονομικό θέμα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να καθησυχάσει τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, σχετικά με τις προθέσεις της διοίκησης στον μετεγγραφικό τομέα και στα χρήματα που σκοπεύει να δαπανήσει την εφετινή σεζόν.
Θωμάς Ναλμπάντης
17/07/2017 • 13:44
Ο Γιούργκεν Κλοπ.
  • shares
Ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να καθησυχάσει τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, σχετικά με τις προθέσεις της διοίκησης στον μετεγγραφικό τομέα και στα χρήματα που σκοπεύει να δαπανήσει την εφετινή σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα και πως οι ιθύνοντες της ομάδας είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να ικανοποιήσουν τις εισηγήσεις του, αρκεί να κινούνται σε λογικά πλαίσια.

Αρχικά, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε στον αγγλικό Τύπο για το αν τον στηρίζει οικονομικά η διοίκηση: «Ναι, 100%! Εντάξει δεν ρώτησα εάν μπορούμε να αγοράσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή άλλους ποδοσφαιριστές από την Μπαρτσελόνα, όμως είναι εντάξει με αυτό».

Στη συνέχεια ο Κλοπ υπογράμμισε για την τακτική που ακολουθεί στο μετεγγραφικό μέτωπο: «Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, ούτε πόσους παίκτες πρέπει να πάρει μια ομάδα. Το σημαντικό είναι να ταιριάζει ο ποδοσφαιριστής με την υπόλοιπη ομάδα. Θα δούμε τι θα συμβεί. Είδα και πέρυσι ότι η ομάδα είναι πολύ καλή, ιδίως όταν όλοι ήταν υγιείς! Αυτό μου δημιουργεί καλό προαίσθημα για τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας...