Απρόσμενες ενώσεις χαρακτήρων φέρνουν οι αυτοτελείς ιστορίες “Infinity Warps”

Προετοιμαστείτε για αναπάντεχους συνδυασμούς ηρώων.Η Marvel αφού προετοίμασε το έδαφος με μια...

Προετοιμαστείτε για αναπάντεχους συνδυασμούς ηρώων.

Η Marvel αφού προετοίμασε το έδαφος με μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter χρησιμοποιώντας το tag #WhoGetsWarped αποκάλυψε τα “Infinity Warps” μια νέα σειρά αυτοτελών ιστοριών που θα αναδεικνύει τις συνδυαστικές περιπέτειες Marvel ηρώων.

Το Newsarama έφερε στη δημοσιότητα τα εξώφυλλα δύο ιστοριών που βρίσκονται στα σκαριά. Η πρώτη θα επικεντρωθεί στους Iron Man και Thor με τον συνδυασμό τους να φέρει τον τίτλο “Iron Hammer”. Η δεύτερη φέρνει στο προσκήνιο τον “Soldier Supreme” που θα ξεπηδήσει από το δίδυμο των Captain America και Doctor Strange. Αν και οι αυτοτελείς ιστορίες θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον οι χαρακτήρες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο “Infinity Wars Prime#3” που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Άλλες ομαδοποιήσεις έχουν επίσης αποκαλυφθεί μέσω αναρτήσεων στο Twitter από υπαλλήλους της Marvel.

O επικεφαλής εκδότης της Marvel Comics CB Cebulski αποκάλυψε το σχέδιο του Arach Knight ενός συνδυασμού των Spider-Man και Moon Knight. O Humberto Ramos από την άλλη αποκάλυψε τον Ghost Panther έναν συνδυασμό των Ghost Rider και Black Panther. Από την πλευρά του ο Ben Blacker αποκάλυψε την Weapon Hex έναν θανατηφόρο συνδυασμό των X-23 και Scarlet Witch.

Αν και συγκεκριμένες λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί φαίνεται ότι οι Infinity Stones με κάποιον τρόπο θα παίξουν καταλυτικό παράγοντα σε αυτές τις ενώσεις. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας επίσης δεν έχουν αποκαλυφθεί επί του παρόντος.

Η Marvel μας έχει προϊδεάσει για την επερχόμενη “Infinity Wars Prime” σειρά , που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου με το “Infinity Wars Prime#1” συνοδευόμενο από μια σειρά άλλων πολυαναμενόμενων σειρών.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.