Βροχές και… μποφόρ

Βροχόπτωση και δυνατούς άνεμους περιλαμβάνει το... μενού για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή την Κυριακή. Λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και βροχές αναμένονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα σημειωθούν και βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα μέχρι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρες βροχοπτώσεις και καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλία,  την Ανατολική Στερεά, την  Εύβοια και  την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρες βροχοπτώσεις και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές αναμένονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 με 6 Μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις και βροχές αναμένονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ωστόσο βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7  Μποφόρ και τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.