Σφραγίζονται ακόμα τέσσερα εισιτήρια

Τέσσερα εισιτήρια για τη φάση των «16» του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας αναμένεται να βρουν κατόχους, μετά τις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής στον πέμπτο και έκτο όμιλο (17:00 και 21:00).

Τέσσερα εισιτήρια για τη φάση των «16» του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας αναμένεται να βρουν κατόχους, μετά τις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής στον πέμπτο και έκτο όμιλο (17:00 και 21:00). Στην αναμέτρηση που δεσπόζει για τον έκτο όμιλο, το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα στη Γερμανία και τη Νότια Κορέα. 

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Οι Μεξικανοί έχουν ήδη δυο νίκες και χρειάζονται έστω έναν βαθμό στο ματς με τους Σουηδούς, για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη πλευρά, η Σουηδία θέλει μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς και παράλληλα θα έχει το μυαλό της και στο ματς της Γερμανίας. Οι Σουηδοί θέλουν πέρα από τη νίκη και καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Γερμανία, για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο της πρόκρισης. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν για δεύτερη φορά σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου, με τους Σκανδιναβούς να έχουν κερδίσει το προηγούμενος ματς με 3-0 το 1958. Στις υπόλοιπες οκτώ αναμετρήσεις, όλες φιλικά, οι Μεξικανοί έχουν τρεις νίκες, ενώ τα υπόλοιπα ματς έληξαν ισόπαλα.

Η Γερμανία από την πλευρά της, μετά τη νίκη 2-1 επί της Σουηδίας θέλει μόνο νίκη επί της Νοτίου Κορέας. Παράλληλα, η «νασιονάλμανσαφτ» θέλει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Σουηδία, σε περίπτωση που οι Σκανδιναβοί πάρουν τη νίκη στο ματς με τους Μεξικανούς, κάτι που θα δώσει τριπλή ισοβαθμία στους έξι βαθμούς στον όμιλο.

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

17:00 Μεξικό-Σουηδία
17:00 Νότιος Κορέα-Γερμανία

Στον πέμπτο όμιλο, η Βραζιλία αντιμετωπίσει τη Σερβία, με το νικητή του ζευγαριού να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Βραζιλιάνοι έχουν τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Σέρβοι έχουν τρεις. Η «σελεσάο» δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών, καθώς ελπίζει πως θα μπορέσει να κλέψει την πρωτιά από την Ελβετία, εφόσον καταφέρει να πάρει τη νίκη και οι Ελβετοί δεν καταφέρουν να πάρουν το «τρίποντο» στο ματς με την Κόστα Ρίκα. Οι Σέρβοι δεν βολεύονται με άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, στην προσπάθειά τους να προκριθούν ως δεύτεροι από τον όμιλο. Αυτή θα είναι η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων. Στην προηγούμενη, η Βραζιλία είχε επικρατήσει 1-0 σε φιλικό το 2014. 

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ελβετία θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη, που θα της δώσει το δικαίωμα να προκριθεί ως πρώτη από τον όμιλο. Οι Ευρωπαίοι έχουν τέσσερις βαθμούς, μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές και θα προσπαθήσουν να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα στην ήδη αποκλεισμένη Κόστα Ρίκα, ελπίζοντας πως θα έχουν και καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Βραζιλία, σε περίπτωση που οι Λατινοαμερικάνοι κερδίσουν τη Σερβία, προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη θέση του ομίλου. Η Κόστα Ρίκα από την πλευρά της θα αγωνιστεί για το γόητρο και θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, η Ελβετία είχε επικρατήσει 2-0 το 2006 και η Κόστα Ρίκα 1-0 το 2010.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

21:00 Βραζιλία-Σερβία
21:00 Ελβετία-Κόστα Ρίκα 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.