Με 205 παιδιά τα Τερζάκεια έκλεισαν ιδανικά τον φετινό κύκλο των αναπτυξιακών

Περισσότερα από 200 παιδιά αποχαιρέτησαν σήμερα στο Μοσχάτο τη φετινή σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Περισσότερα από 200 παιδιά αποχαιρέτησαν σήμερα στο Μοσχάτο τη φετινή σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Είπαν το «αντίο» μέσα από τα ιστορικά Τερζάκεια και το «φώναξαν» με όλη την ευχαρίστηση, που ένιωσαν από μία ακόμα πετυχημένη σεζόν στον συγκεκριμένο θεσμό της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Το 19α τουρνουά της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου, ήταν το 13ο και τελευταίο της περιόδου για να πέσει πια όλο το ενδιαφέρον στον τελικό των αγώνων (16-17 Απριλίου στην Κοζάνη). Το όπεν έγινε το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου με τη συνεργασία της ομοσπονδίας, συγκέντρωσε 205 παιδιά (από τα 213 που επρόκειτο ν’ αγωνιστούν) και άφησε γι’ άλλη μια χρονιά εξαιρετικές εντυπώσεις από κάθε πλευρά. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ακόμα και στο κλείσιμο της σειράς υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση σ’ ένα ακόμα τουρνουά και τελικά τα Τερζάκεια εμφάνισαν τον τέταρτο καλύτερο αριθμό συμμετοχών φέτος μετά τα πρωταθλήματα της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης (που έχει πια και το πανελλήνιο ρεκόρ με 314), του Καρέα (217) και της Βέροιας (216). Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιώργος Σταματούρος στους νέους, η Ελισάβετ Τέρπου στις νεάνιδες, ο Γιάννης Μπόσκοβιτς στους παίδες, η Δήμητρα Μαδέση στις κορασίδες ο Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος στους παμπαίδες, η Ζωή Αγγελίδου στις παγκορασίδες και ο Ραφαήλ-Παναγιώτης Δήμος στους μίνι παμπαίδες.

Στις κληρώσεις είχαν μπει 213 αγόρια και κορίτσια, αλλά καταγράφηκαν οκτώ απουσίες της τελευταίας στιγμής. Οι συμμετοχές χωρίστηκαν τελικά σε 29 νέους, 17 νεάνιδες, 54 παίδες, 28 κορασίδες, 28 παμπαίδες, 11 μίνι παμπαίδες και 38 παγκορασίδες. Δεν προέρχονταν μόνο από την Αττική φυσικά, αλλά και από τις πόλεις Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Χίο, Κορινθία, Έδεσσα, Καβάλα, Χανιά, Πάτρα, Φλώρινα, Ιωάννινα και Αλεξανδρούπολη.

Στους νέους επικράτησε το νούμερο 1 φαβορί στα Τερζάκεια, ο Γιώργος Σταματούρος. Κατέκτησε μάλιστα, την 6η πρωτιά του φέτος. Στον τελικό κατέβαλλε τον Δημήτρη Κορδούτη με 3-1 σετ (11-8, 11-13, 11-9, 11-6).

Τα δύο πρώτα φαβορί έφτασαν στον τελικό και στις νεάνιδες, αλλά εκεί επικράτησε το νούμερο 2, η Ελισάβετ Τέρπου. Ήταν πολύ δυνατή στο καθοριστικό ματς και με σκορ 3-0 απέναντι στην Αλεξάνδρα Τουντακώβα (11-7 11-9, 11-3) πήρε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο φέτος.

Στους παίδες ο Γιάννης Μπόσκοβιτς δημιούργησε την έκπληξη, καθώς δεν ήταν στα πρώτα φαβορί. Στον σπουδαίο τελικό ξεπέρασε τον Γεράσιμο Πετρή με 3-2 σετ από 0-2 πίσω  (8-11, 9-11, 13-11, 11-4, 13-11). Αυτή ήταν η μοναδική του πρωτιά φέτος.

Νέα πρωταγωνίστρια και στις κορασίδες. Η Δήμητρα Μαδέση έκαμψε στον τελικό τη Δανιέλα Γραμματοπούλου με 3-1 σετ (12-10, 9-11, 12-10, 11-8) και βρέθηκε πρώτη φορά στην κορυφή της κατηγορίας.

Στους παμπαίδες επανήλθε στις πρωτιές ο Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος. Έδωσε έναν ακόμα τελικό με τον Αλέξανδρο Μαδέση, βγήκε νικητής με 3-1 σετ (8-11, 12-10, 11-9, 11-5) αυτή τη φορά κι έφτασε στην 1η θέση για 6η φορά φέτος.
Στις παγκορασίδες είχαμε παρθενική πρωτιά για τη Ζωή Αγγελίδου. Η Χανιώτισσα αθλήτρια, κόρη του προπονητή του Ο.Α.Χ., Μιχάλη, νίκησε στον τελικό τη Μαρία Δημητρίου με 3-1 σετ (5-11, 11-7, 11-5 11-8).

Στους μίνι παμπαίδες ξεχώρισε πάλι ο Ραφαήλ Δήμος. Στον τελικό λύγισε τον Γιάννη Μαστρογιάννη με 3-1 σετ (11-9, 4-11, 12-10, 11-8) και πανηγύρισε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο. Να προστεθεί ότι οι «μικροί» τελικοί της Γεωργίας Χατζάκη με την Ευαγγελία Φραντζεσκάκη στις νεάνιδες, του Νικηφόρου Μύρου με τον Χρήστο Ντασταμάνη στους παμπαίδες και της Ρόδως Πιπεράκη με την Κωνσταντίνα Σκαρώνη στις κορασίδες κρίθηκαν στα πέντε σετ.
Απονομές έκαναν ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, η σύζυγος του μακαρίτη Ιωάννα Τερζάκη (απένειμε τα έπαθλα μαζί με τον επικεφαλής της ομοσπονδίας στους μίνι παμπαίδες), οι αντιδήμαρχοι Μοσχάτου-Ταύρου Βασίλης Γρούμπας, Πέτρος Δημητρίου και οι υπεύθυνοι για τον τομέα Αθλητισμού στον δήμο Δημήτρης Κόλλιας, Γιώργος Φέλλας και Βαγγέλης Κοτζαμπασάκης.

Στο κλείσιμο της διοργάνωσης ο Μανώλης Κολυμπάδης συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιτυχία του τουρνουά, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους κι έδωσε ραντεβού για τον τελικό στην Κοζάνη. Αναφέρθηκε και στον Βασίλη Τερζάκη και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι πάντα θα είναι στη μνήμη όλων ως ένας άνθρωπος, που αγαπούσε το άθλημα και έφυγε νωρίς. Σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου και αφού απηύθυνε ευχαριστίες στην ομοσπονδία και σε όσους βοηθούν για την θετική περάτωση τέτοιων αγώνων ευχήθηκε «και του χρόνου».

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΝΕΟΙ:
1. Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2. Δημήτρης Κορδούτης (Α.Σ. Πρόοδος Ραφήνας)
3. Ξάνθος Παναγόπουλος (Α.Ο. Ελληνικού)
4. Δημήτρης Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:
1. Ελισάβετ Τέρπου (Αθηνά Μαγκουφάνας)
2. Αλεξάνδρα Τουντακόβα (Π.Κ.Δ. Ταύρου)
3. Γεωργία Χατζάκη (Π.Κ.Δ. Ταύρου)
4. Ευαγγελία Φραντζεσκάκη (Ο.Α. Χανίων)

ΠΑΙΔΕΣ:
1. Γιάννης Μπόσκοβιτς (Α.Κ. Ζωγράφου)
2. Γεράσιμος Πετρής (Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας)
3. Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
4. Αλέξης Κουλουριώτης (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Δήμητρα Μαδέση (Ηράκλειο 2001)
2. Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Α.Ο. Ελληνικού)
3. Ρόδω Πιπεράκη (Ο.Α. Χανίων)
4. Κωνσταντίνα Σκαρώνη (Α.Ο. Βύρων)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:
1. Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2. Αλέξανδρος Μαδέσης (Π.Α.Ο. Φυλής)
3. Νικηφόρος Μύρος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
4. Χρήστος Ντασταμάνης (Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Ζωή Αγγελίδου (Ο.Α. Χανίων)
2. Μαρία Δημητρίου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
3. Νεφέλη Καφάτου (Φαέθων Α.Ο. Πάτρας)
4. Φωτεινή Τράκα (Α.Ο. Διονύσου)

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:
1. Ραφαήλ-Παναγιώτης Δήμος (Ο.Ε.Α. Κορινθίας ο Λέων)
2. Ιωάννης Μαστρογιάννης (Φάρος Α.Ο. Πάτρας)
3. Σάββας Βατσακλής (Αθηνά Μαγκουφάνας)
4. Γιώργος Μαρούλης (Αθηνά Μαγκουφάνας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.