Σέλουκ: «Φεύγει ο Τουρέ σίγουρα»

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ επανέλαβε για μια ακόμα φορά, πως ο Γιάγια Τουρέ θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ επανέλαβε για μια ακόμα φορά, πως ο Γιάγια Τουρέ θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου υπογράμμισε πως ήδη ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εξετάζει τις προτάσεις, που του έχουν κατατεθεί, προκειμένου να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Χαρακτηριστικά, ο Σέλουκ τόνισε: «Δεν πρόκειται να είναι και του χρόνου στη Σίτι. Μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό. Θα τις εξετάσουμε όλες και θα επιλέξουμε την καλύτερη. Αυτή τη στιγμή δεν μας κάνει τη διαφορά το οικονομικό κομμάτι, όσο το πρότζεκτ που μπορεί να μας παρουσιάσει μια ομάδα».

Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Τουρέ συμπλήρωσε: «Η Ίντερ είναι από τους σπουδαίους συλλόγους, η σχέση του Γιάγια με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι εξαιρετική και το πλάνο των “νερατζούρι” ενδιαφέρον και πειστικό. Ακόμα, όμως, δεν υπάρχει κάποια απόφαση από μέρους μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.