Κόντε: «Μεγάλη απώλεια ο Τέρι»

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε ότι σέβεται την απόφαση του Τζον Τέρι να αποχωρήσει από την Τσέλσι, έστω κι αν πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του.
21/04/2017 • 19:34
Αντόνιο Κόντε, Τζον Τέρι, Τσέλσι
  • shares
Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε ότι σέβεται την απόφαση του Τζον Τέρι να αποχωρήσει από την Τσέλσι, έστω κι αν πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του. Αγωνιστικά ο Άγγλος αμυντικός να μην είχε τον χρόνο που ήθελε κι αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

Η παρουσία του, ωστόσο, στα αποδυτήρια των «μπλε» και γενικότερα στο «χτίσιμο» της ομάδας είναι καταλυτική, γεγονός που παραδέχθηκε ο προπονητής των Λονδρέζων.

«Μπορώ να πω ότι δε με εξέπληξε. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο Τέρι με βοήθησε πάρα πολύ στην πρώτη μου χρονιά στον πάγκο της Τσέλσι. Με βοήθησε τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου», είπε ο Κόντε για την απόφαση του Τέρι και συμπλήρωσε:

«Θέλω να πω ότι είναι ένας σπουδαίος αρχηγός, αλλά το πρόβηλμα είναι ότι θέλει να παίζει τακτικά. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την απόφασή του. Κι εγώ ήμουν κάποτε παίκτης και γνωρίζω καλά ότι όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο στην καριέρα σου και το σώμα σου λέει να συνεχίσεις, τότε το σωστό είναι να το κάνεις.

Σαφώς και αποτελεί μεγάλη απώλεια για μας. Βλέπω τον ρόλο του στα αποδυτήρια. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο 'χτίσιμο' της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια».
Γράψτε το σχόλιο σας...