Ο Μπαζίλε τη στέλνει στους «16»

Με ένα σουτ - βόμβα του Τζιανλούκα Μπαζίλε η Καντού πήρε τη νίκη επί της Μπιλμπάο στην Ισπανία με 67-64 και βρίσκεται ένα βήμα πριν την είσοδο της στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα, μετά την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, για τον Α΄ όμιλο. Τρελά λεφτά και... χαμένα όνειρα για Αρμάνι.

Με ένα σουτ – βόμβα του Τζιανλούκα Μπαζίλε η Καντού πήρε τη νίκη επί της Μπιλμπάο στην Ισπανία με 67-64 και βρίσκεται ένα βήμα πριν την είσοδο της στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα, μετά την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, για τον Α΄ όμιλο.

Την ίδια ώρα, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αύριο υποδέχεται την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ (22:00) και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει. Αν κάνει 4 τα θετικά αποτελέσματα του, θα φιλοξενήσει με άλλον αέρα τους Ιταλούς την επόμενη εβδομάδα στο φαληρικό στάδιο, καθώς θα έχει από κάτω του τους Βάσκους του Κατσικάρη, στην ισοβαθμία με τους οποίους (σημειωτέον) υστερεί.

Στην πρώτη θέση του γκρουπ, εξακολουθεί να φιγουράρει η Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ, καθώς δε δυσκολεύτηκε να περάσει από το Νανσί. Κατέκτησε τη νίκη με 73-53, περνώντας ένα εύκολο βράδυ απέναντι στους Γάλλους, με τους Γκιστ (16π.), Μπογκντάνοβιτς (14π.) και Τζέρελς (14π.) να κυριαρχούν. Έτσι, οι Τούρκοι βρίσκονται πλέον με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 
 
Τρελά λεφτά και… χαμένα όνειρα για Αρμάνι
Τι και αν το καλοκαίρι η Αρμάνι ξόδεψε εκατομμύρια για να μαζέψει μια πλειάδα αστέρων στο Μιλάνο; Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό είναι πως κοντεύει να χάσει την πρόκριση στους «16» της Ευρωλίγκα, κάτι που -μετά την ήττα της με 84-70 από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη- δεν είναι πια στα χέρια της. Η τύχη της εξαρτάται πλέον από την Σαρλερουά. Αν αύριο, στη δεύτερη μέρα της 8ης αγωνιστικής, οι Βέλγοι καταφέρουν να κερδίσουν την Παρτιζάν στο «Σπιρουντόμ», μόνο τότε θα έχει κάποιες ελπίδες, διαφορετικά θα χάσει από νωρίς το τρένο της Ευρωλίγκα. Κι όλα αυτά, όταν προσπάθησε να φτιάξει μια υπερ-ομάδα φέρνοντας στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας τους Φώτση, Μπουρούση, Νίκολας, Χέρστον και ουκ ολίγους άλλους αξιόλογους παίκτες, χωρίς να έχει καταφέρει να «δέσει» ως σύνολο όμως. Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι κατέκτησαν την 5η νίκη τους στον Γ΄ όμιλο.

Πρώτη και αήττητη στον Β΄ όμιλο, αυτόν του Παναθηναϊκού, παρέμεινε η ΤΣΣΚΑ, η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΚΚ Ζάγκρεμπ στη Μόσχα. Επικράτησε με 87-74, συναντώντας την αντίσταση των Κροατών, οι οποίοι δεν ευτύχησαν να έχουν σε καλή μέρα τον Σάσο Όζμπολτ, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι έφτασαν στη νίκη χάρη στην καθοριστική συμβολή των Γκόρντον (18π.) και Κρστιτς (14π.).   

Τέλος, αν και σε επτά αγωνιστικές δεν είχε… σταυρώσει νίκη, η Πρόκομ τα κατάφερε απόψε. Κέρδισε με 67-52 την Ολίμπια, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει ουσιαστική αξία το αποτέλεσμα, καθώς τόσο οι Πολωνοί, όσο και οι Σλοβένοι έχουν αποκλειστεί ήδη από το «ΤΟΡ 16».
 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.